Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medvedev je budučnost tenisa
Musliman sam, ali samo mudzosi i srbi mogu make it all about us and them. Doslovno niko drugi na dunjaluku ne vidi u svemu zavjeru protiv sebe osim ovih ekstremistickih klerikalaca.
Musliman sam, ali samo mudzosi i srbi mogu make it all about us and them. Doslovno niko drugi na dunjaluku ne vidi u svemu zavjeru protiv sebe osim ovih ekstremistickih klerikalaca.
Kad mačke nema, miševi kolo vode.
Nek' mačka sjedi kući a miševi će po Grand Slamove. :-)
Veoma ti glupa ta "macka"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rafa V10 atmosferac, a i Međed je bio fer i priznao, ko je bio danas bolji 🎾
Odao je i Nadal njemu priznanje i rekao mu da zna da ce nekoliko puta u svojoj karijeri da podigne pehar AO. Jedan drugom su upotili samo rijeci hvale sto i treba jer to su veliki sampioni. Hvala momci na danasnjem mecu bilo je milina gledati vas.
Nadal je stroj
Masina, ali imati onakvu psihu i onako preokrenuti rezultat ne moze svako. Neshvatljiv mi je i onaj pad Medvedeva koji je inace kao beton. Moguce je da se povrijedio, desna noga mu nije bas bila ok vidjelo se u par navrata. Kako god jedan od meceva za anale a Bgm i Nadal uze 21 grand slam.
Kakva psiha Rafe, najveći borac u svijetu sporta.