Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj nece moci da se izjasnjava ko Rus, malo ga pretjeraste jbg, nije on kriv sto je Rus, nece sad izmislit da se rodio u Zavidovicima
Putin ce govni na kraju pojest. Koji ludjak. Djecu salje u smrt
Rusiju, Bjelorusiju, Srbiju i re4pibliku srpsku treba udaljiti odciuvilizarong svijeta za sva vremena.
Zaslužili su...ovaj rat osjete obicni Rusi i sportisti. Ali neki su ostali. Ko prati skijanje, vidi da su tu Khoroshilov i Pleskova, skijali normalno prije par dana. E sad kako su se oni izvukli ???
Biće se teško vratiti nazad. Biden je najavio da se ubuduće što više treba proizvoditi u samoj Americi. Evropljani rade isto. Globalizacija završava svoju karijeru, u momentu su svi mislili da će za sve biti bolje. Ali biće za siromašne zemlje sad gore. Kad su zapadne firme otišle u jeftinije zemlje da proizvode, svi kažu izrabljuju nas, sad kad napuštaju zemlju, onda kažu neprijatelji su. Svi krivi samo oni i njihova vlast nisu.
I ĐOKOVIĆA ISKLUČIT POD HITNO. ŽOHAR JE TO PUTOFILSKI! FAŠIST! SAMO JAKO!
Samo ih sikanirati i odsjeci od svijeta, al totalno !!!!!
i video igrice zabraniti okupatorima
Iskljucit i djokovica i on po drzava ravnogorski pokret
To kasnije dolazi na red ;)
по пушиш равногорском покрету...