Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vakcinacija će upropastiti ovu generaciju sportista.
Mati tvoja
u eu afera lažiranja studija fajzera i astre ... šta rade mladosti !!
Ja nisam protiv testiranih vakcina, čak mislim da su poželjne, ali da ja budem pokusni kunić kao ovaj jadni dečko, to odbijam i niko me neće natjerati na to. A vi zagovornici vakcina, ne možete nikoga okrivljavati što misli o sebi. Ponavljam. Misli.
I gotova ti je karijera sine. Žali se upravi vodovoda i kanalizacije ...
Eto vam Pfizera, hebo vas on!
Tačno sam znao da će u komentarima ovog članka idioti govoriti da je od vakcine. Tačno mi dođe da opalim šamarčinu takvima
Koja si ti K.O.Nj.I.N.A
Opali je sebi, očito veći si idiot
Kazu samo vakcinisani mogu igrati.
Ma ovo sve do vakcine 😂😂🙌😂
Svi one koji vole da pljuju po nama koji smatramo da ove tzv vakcine nisu ucinkovite nego cak sta vise naprotiv, molim samo jedno. Ne dozvolimo da nas zavade. Ko zeli bujrum a ko ne ,ne mora. De facto je da necijepljeni nisu nikakva prijetnja cijepljenim tako da...drzimo se zajedno.
Kako je moguće da zemlja sa ovoliko učenih akademika, stručnjaka za sve i svašta ovako propada? Ko to koči naš progres? Bil Geis i židovi se naklatili na nas, ne daju nam da prosperiramo jer kad bi nas pustili da uhvatimo zalet bili bi bogatiji od švice i jači od izraela za par godina. Zato naši akademici idu vani da rade ko keramičari, tesari, vozači... :(
koja vakcina, nije jedini koji su imali otezano disanje na AO
Kladionica je profitirala. A i ovaj što je lafo kolabirao.
Jel imate vi dokaze da je to od vakcine?? A vi seljacine antivaxxerske? Da svi umiru od korone je cinjenica koja se ne dokazuje. Uostalom kad pise na klixu, to je dovoljan dokaz. I kazu i strucnjaci i naucnici. Ne znam im ime, al su strucnjaci. I dosta sa glupim zapitkivanjem.
A ti imaš dokaz da nije do vakcine? Postoji dokaz da je vakcinisan i da se nevakcinisani sportisti ne ruše po terenu svako malo!
Nikad ovoliko sportaši nisu padali ko kruške. Ovo se uveliko događa otkako je corona vaxx fašizam na djelu. Pametnom dosta.
Pametno moje, sve najgore ti želim.
Vaxeri na aparatima. I treba! Ko mozga nema, nek krepa ko pokusni kunić 🐰
Jesi i glup. Nisi ni svjestan
Nismo dzaba zemlja sa najmanjim prosjecim IQ-om u Evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pade Zukorlić, Hasan Čengić, pade hiljade anonimusa, lažirane studije, korupcija u prodaji vakcina a ono priča o teoriji zavjere jer je PRIMIO.
Australiji treba oduzeti pravo da organizuje Grand slam turnir - očigledno Australijanci nisu više u stanju da organizuju tako nešto. Berlin ili Moskva bi bile idealne zamene.
Vama bi najbolje bilo da se organizuje u Nišu.
Može i u Nišu - Niš je za Sarailabad San Francisko.