Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronnie legenda
Federer je najveci
Imal neki turnir u klečećem tenisu da i mali Mujo neš osvoji !?
Ovog covjeka voli samo onaj ko ima neku korist od njeg.
...i mama i tata... to je sve!
Reci da je Djokovic GOAT tenisa je kao da je LeBron James GOAT kosarke. Ne mozes biti GOAT kada samo statistiku i turnire ciljano ganjas a da te pritom niko kao igraca ne voli.
...sta ima osim statistike? Kad za 10, 20, 30 godina neko ukuca tipa Ko ima najvise GS, Mastersa, ATP Finals, Nedelja No1, GodinaNo1 itd itd....svaki put ce izbaciti odgovor isto...Novak Djokovic Serbia :)....To decko ko ga ne voli, ili kako je Federer imo lijepu frizuricu, niko nikad vidjeti nece
cdmxzam@ koju to statistiku ima LeBron da bi ga smatrali GOAT? Samo broj koševa što je otprilike jedako kao broj aseva u tenisu. MJ ima 6 titula iz 6 finala, u svakom bio najbolji. Lebron ima 4 od 10. I to je ta statistika koja se broji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mark Selby i Roger Federer >>>>>>>>>>
...ono!..Srbin i najveci ikada u svijetu gospodskog sporta tenisa
Tata mu Crnogorac, rodila ga Hrvatica, živi i (ne)plaća porez u Monaku... to su činjenice.
...ma šargijaj ti svoje...ali...cijeli Svijet kad ukuca njegovo ime,...pored stoji Srbija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam ko mi je draži
Novak sigurno nije GOAT tenisa, a upitno je da li je i Roni snukera, neki kriteriji su debelo na strani Sivena Hendrija.
Federer je GOAT