Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terapije mu omogućavaju doping koji je odavno u vrhunskom sportu normala, u tenisu se na to većinom žmiri. Andre Agasi je po završetku karijere priznao doping i nikom ništa. Svi koriste doping, samo je pitanje čiji je djelotvorniji, a ovaj ništa bez dopinga nije osvojio.
ovo je u najmanju ruku smijesno.... prica ko da stopalo ima gangrenu al on ce ipak nastaviti igrati..... ko terminator, otkinu mu nogu al njega samo malo boli i on i dalje puca hahahahahhahahahahaba....pa pomete ljude sa 6 0 sakat.....tacno od sebe pravi cirkus bez potrebe...
Drug ili boli ili ne boli,budi makar upola gospodin kao Federer...
Kaže komentator da Federer i Nadal mogu zahvaliti Đokovičevim povredama svojih 6 titula. Neka idiot pogleda koliko puta su njih dvojica bili povrijeđeni. Nih trojica su najbolji ali ipak trebali bi biti malo objektivniji.
Ja ne razumijem sad ljubomoru navijača od Novaka, evo ja prvi navijam za Nadala, ali isto tako poštujem Đokovića i Federera, jer su veliki teniseri i jednostavno treba da uživamo dok još uvijek traje ova spektakularna era. Imaće Novak šansi da osvoje još Grend Slemova!
GOAT! Najjači su oni komentatori na Eurosportu kad uhvate pričati o tome kako su Nadal i Federer iskoristili povrede Đokovića i Murraya da osvoje Grand Slamove. Đoković kroz karijeru propustio 2 Grand Slama i sa jednog je diskvalifikovan, a Nadal ima 13 propuštenih Grand Slamova zbog povreda.
hahahahhahahaha..... stoe najgore ja konj ga nestA zalio
Bravo! Najbolji svih vremena bez argumenata 👏👏