Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde ba kenjac, priznaj da ti je krivo
Nista covjek nije slago, najveci kompleksas I seljacina na teniskoj sceni - Djokovic
Zamisli bit jedan od najboljih svih vremena I provocirat Sheltona s proslavom koji se tek poceo tenisom bacit, ciganija poprilicna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok se ovaj skuplja po bolnicama i vadi gace iz ghuzice, Djokovic obara rekorde. Zamisli zabrane ti da igras velike turnire, jer nisi se "bocnuo", pa se sa stilom vrati I uzme ono sto su mu oduzeli.
Svaka cast ovim legendama ali sheru sva trojica!
Jedan je mr.Federee
Nek si ti primio dva tri pojacivaca sa tim se fali a titule prepusti noletu
Uopste ga nije isprozivao nego rekao ono sto svi vidimo. Djokovic je godinama isfrustriran pokusavajuci dokazati da je bolji od njih dvojice i poniziti ih. Njegovo ponasanje sve govori, kao i od druge dvojice. Ima stvari i mimi brojki. To sto je iz Srbije nIje problem nego sto se nije pomakao od prosjecnog Srbina.
Tačno se vidi ko je frustriran odlaskom u penziju.
Hoce Nadal da crkne od zavisti...
Ljubomora je čudo
Samo cu reci 11-7 u omjeru za Rafu, onda kad se igra najozbiljnije a to je na Grend Slemovima.
Rafa je gigant, sisajte ga hejteri
Noleta u tenisu i Bolta u šprintu niko nikada stići neće
Prije ce se to desiti nego sto mislis
A ti si igrao onako iz zabave i zadnja 2 GS si uzeo dok Nole nije mogao igrati zbog vakcine tako supkovesac pssst
Za nekoga ko je osvojio 22 GS-a pola karijere igrajući povrijeđen Nadalova priča je bezveze. Po njemu, samo je Novak jurio rekorde dok je on igrao iz zabave. Iako će nakon što završi karijeru vjerovatno biti invalid, sudeći po tolikim operacijama, hemijama i implantatima samo da bi za još koju godinu produžio karijeru i (verovatno) spriječio Novaka da ga pretekne.
Ma mozes kmecati tri dana.Covjek prekucao igricu...Sta se tu ima polemisati!
Po ovom članku se vidi koliko je g3no6idnog sljama svakodnevno prisutno na bosanskim portalima općenito. Jadovi bez životmih ciljeva koji tudje uspjehe doživljavaju kao vrhunac vlastitog uspjeha. Hajte čobani na svoje portale i tamo zaradjujte za parizer i čašu jogurt, terma vam bejmje.
Taman sam pomislio kako ljudi treba da prestanu da liječe frustracije na Đokoviću ili kome god i žive svoj život kako treba, kad naiđoh na vaš komentar. Sročili ste to još bolje od mene. :-)