Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federer je za njih nedostižan i po sportskom ponašanju i po eleganciji. Jednostavno, viši nivo. Zato se i ne petlja u ova seljačka prepucavanja. Pravi gospodin.
Trojka je sponozirsala onog Djokovica da ne bi Bošnjak mogao napredovati više u vanjskoj kulturi i da ne bi pobjedio izbore protib ruskih paravojnih heroja drugog puka rs. (Čombe je bio upravu)
ne voli niko jikana
Kako da ga vole , kad ih razbije gde stigne.. Najsmesnije je sto je rekao da bi Novak bio frustriran da nije osvojio. Kao prvo Novak je veliki takmičar koji po svaku cenu uvek zeli pobedu i da osvoji GS. Drugo , ako Rafi nije frka za iste te GS, zasto posle takve povrede kuka i operacije vraca se tenisu i rizikuje da ostane ceo život invalid? A, da setio sam se on samo voli tenis i rizikuje dozivotno bude invalid samo da bi igrao prva i druga kola na slemovoma.
nisam mu ni ja cestitao ;)
Nije problem nece da posalje poruku ne mora,slao je do sada.Ali vidite vi licemjera zapada i medija,jer zamislite da je Djokovic ovako javno rekao,pa rekli bi odma vidite kako se ponasa teniser,nije gospodin kao Federer i Nadal.Eto samo zamislite da Djokovic nije cestitao pa razapeli bi ga.
Nadal nisam se to od tebe nadao
Kakva ljubomora hahahahhha
nisi s 1/2 mozga prokljuvio da je provukao da nisu prijatelji - tesko je razumijem
@ukanal Ja sam jučer jednom neprijatelju poželio uspjeh sa novom firmom, i to stvarno mislim, iako je tip bolesnik i debil. Nw trebaš biti prijatelj da bi nekome poželio dobro, priznao uspjeh itd. Osnove ljudskosti znaš.
IBRAHIMOVIC BI MU NAJBOLJE ODGOVORIO NA OVU IZJAVU. LAVOVI SE NE POREDE SA LJUDIMA 👑
Ibrahimovic se ne bi poredio na takav nacin sa igracem koji ne igra dvije godine zbog povreda. To je ruganje. Nekulturno je rugati se bilo kome. Nadal je lav upravo zbog nacina na koji je premostavao povrede koje su ga zadesile. Vidis li koliko se pte i ne uspijavaju oporaviti od povrede Thiem, Zvere, Wawrinka i mnogi drugi igraci. Nadal je apsolutni sampion u tome.