Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj naslova Odsvirao kao da je neki šlj portal a ne najvitaniji portal u BIH ! svakim danom sve vise i vise licite na Kurir Informer i ostalo Mulje od Portala
Malo vise poštovanja za najvećeg ikad na šljaci... Ovakve naslove sačuvajte za genocidno lojavo svetosavsko pašče.
Mogli ste napisat prno u šišu
I jesu mu namjestili boksača žena u prvom kolu ... Dobro je igrao ali protiv Zvereva nije mogao
Gospodin zalisak odsvirao xurcu, sad može kriviti usta kao komentator na Tennis TV.
ko ti je diplomu dao treba ga u catrnju ubacit...
Lektori, ba, "odsvirao" treba među navodnike! Tisuću vam bubnjeva Darkvuda!
Najveci ikad ,previse povreda teskih prepreka vecem broju titula.
Nadal uz Federera najveca sportska gospoda. Jeste Djokovic rezultatima veci ali njegovo ponasanje na terenu i izvam terena podrzavajuci djhikhane njegove rezultate umanjuje
Gledao. Pruzio mu je dostojanstven otpor ali nije bilo naznaka da ga moze pobijediti. Cim Nadal uzme brejk Zverev ga momentalno vrati. Realno pokusavao je ali mu nije mogao nista.
mada opet je nepotreban ovaj naslov da je "odsvirao" svoje jer ipak nije Nadal tamo neki klosar hiljaditi na tabeli nego legenda tenisa i sporta opcenito
podrska legendo
Čuj odsvirao... GOAT Rafa puni 38 godina, nije igrao skoro dvije godine a opet je svaki set bio ujednačen, Zverevu koji je trenutno u najboljoj formi od svih tenisera je trebalo 3 sata da pobijedi GOAT-a, a to dal je odsvirao ćemo još vidjeti, ne trčite pred rudo da se ne bi razočarali.
Ja sam njegov fan takodje ali nista nike bilo ujednaceno osim drugog seta. Sta god da Nadal uradi Zverev mu duplo vrati. Nije mogao da iskoristi nijedan brejk. Volim ga ali nema vise one brzine i eksplozivnosti vidi se kako krati poene. Brat ali vrijeme je ucinilo svoje.
@TheMarl... Pa i treći set je bio poprilična klackalica, pritom, moraš uzet u obzir da je Zverev stigao na RG poslije osvojene titule u Rimu, dakle najgori mogući rival za prvo kolo, a Rafa tek mjesec dana igra u kontinuitetu, i opet je pružio solidan otpor, za Rafu je najbitnije da ostane zdrav a prostora da podigne formu i bori se za najveće titule ima napretek.
sram bilo redakciju za ovaj naslov ovo je necuveno isto kao da pisu o zmaju od sipova a ne o jednom od najvecjh sportista svih vremena
Odsvirao je on svoje još onog trenutka kada se pojavio najbolji teniser svih vremena jedan, jedini, najveći Novak Đoković.
Poprilična ciganija
Mogli ste napisat da je odsviro kurcu isto bi bilo kao i ovaj naslov 😂😂