Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generalno jedna od najprecjenjenijih marki satova na svijetu, Richard Mille koji ne vrijedi ni 10% prodajne cijene, to ce svaki bolji poznavaoc satova potvrditi.
Cuj ambasador. To je biznis. Nosi sat od 1 mil. i prica o pravdi u svijetu. ma idi u pm
Jel to nije pravda? Covjek sve sto ima je zaradio. Kad cete shvatiti da fukari niko nije nista duzan, bez obzira na vasu zavist?
Ko zna zna!
Kupio je sat svojim parama koje je krvavo zaradio i pošteno ili je ipak dobio od sponzora kako god njegova stvar uglavnom nikome ništa nije ukrao.
Anabolicar i hemicar, ovoga kada bi testirali zavrsio bi kao Lance Amrstrong
Ono kad nemaš ukusa ali imaš para. Sat izgleda kao iz aparata za igračke....
Rinaku bi on osvojio da je Djoletu dozvoljeno da igra. Nego, ne napisase zasto ovaj sat kosta milku larado? Zar je stvarno toliko unikatan da toliko kosta?
Bolje da si nahrnio 20 000 malih crnaca sa 50$ u Etiopiji npr.
A bolje recimo da ti gledas svoja posla i trudis se da uspijes u zivotu (pa onda ako hoces i dijeli po Etiopiji) umjesto sto govoris drugima kako da trose svoj novac.
misliš da on plaća sat svojih sponzora?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uz dužno poštovanje,usput samo da napomenem da sam Bosanac, Nadal je izgubio u polufinalu French open-a od našeg Balkanca Novaka, Usput, i ovu titulu je osvojio "na guzove" jer nije igrao prvi reket svijeta. Doduše, svaka čast na finalu i povratku, al' neopravdani nosilac najvećeg broja GS titula definitivno.
Novak je izgubio od Danila na US Openu i danas je velika stvar pobijediti Danila, jer je mozda bas on u najboljoj formi. I Nadal je cesto bio nepravedno odsutan od mnogih povreda, pa se drugim igracima nije zamjerilo sto igraju. Ne igra ni Thiem radi povrede i to kad je bio u najvecem usponu.
Samo jedna mala ispravka. Prošle godine on nije pobjedio Đokovića na RG, već je pomenuti dvoboj izgubio.
"Podsjetimo, Nadal je sat nosio i na Roland Garrosu prošle godine, kada je u finalu pobijedio srbijanskog tenisera Novaka Đokovića." Nemoj te ljudi krivo podsjećat Znači: "Podsjetimo, Nadal je sat nosio i na Roland Garrosu prošle godine, kada je u POLUfinalu IZGUBIO od srbijanskog tenisera Novaka Đokovića."
Prije svega covjek treba biti skroman, nebitno je koliko zaradjujes.. Clicks hvala sto ste me banovali zbog moje (glupe) zezancije a ostavljate levate sto vrijedjaju..
Sad imam ideju sta da kupim dragom za Valentinovo.
Pa ni 15km ne bi dao za ovaj sat
nije ga on kupio nego mu ga je sponzor poklonio. pa ironija je da sto si bogatiji, manje trosis. Pa i Rolex pokloni 20 satova dnevno Federeru a svaki vrijedi 10 milja najmanje. Kao sto se kaze u Italiji, uvijek pada kisa na mokro, nikad na suho.
vrijedi toliko za bolesnike, za ljude zdravog razuma besmisleno...