Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadal je inteligencije. Djokovic je igracina ali nije bas najbistriji u stadu.
Dzaba mu. Zna se ko je Bog otac modernog tenisa u open Eri. Federer...pa prazno pa ostali...
Nadal je ispao bas gospodin. Ovakvo rivalstvo kakvo su imali Rodzer, Nadal i Nole nece vise nikads da bude.
satro čestitke a suze lije kod kuce
Jedinstveni teniski podvig Novaka Djokovica nema nikakve veze sa Srbima. Da ima, onda bi ih medju prvih 30 bilo barem 5, a osim Novaka nema ni jednog drugog. 😃 - Svaka cast Djokovicu!
Postoje neka pravila koja nijedan rekord na svijetu ne moze porimijeniti bez obzira na broj titula. Tenis = Roger Federer, Formula 1 = Michael Schumacher, Nogomet = Pele&Maradona, Kosarka = Michael Jordan, Golf = Tiger Woods, Snooker = Roonie O'Sullivan
Zeznuo si se kod formule 1, nije Schumaher, već Senna, jedini istinski sinonim.za taj sport.
Parlament BiH - Halid Genjac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dzaba im sve oni ostaju oni😅
Mogu oni osvajati jos 150 titula Tenis = Roger Federer. Kraj i tacka
Pa neće Nadal poricati istinu dokazanu u svjetskim medijima i svjetskim sudovima .. za razliku od nekih koji žele da promijene istorijske zapise.
S razlogom je Nadal najbolji svih vremena