Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrži Rafa, i mene evo ufatilo u leđim ali došo sam na poso
Rafa, sa Noletom na piramide, I dodji sebi. drzim five obojici, zasluzili ste za sve one meceve I poene, u kojima smo uzivali.
Odes fino lijepo u penziju…Saniras povredu..Ispijas kafe po najskupljim destinacijama u hotelima sa 16 zvjezdica..Jedna ti ga drhka druga ti ga pushi…
Idi uživaj u životu pokazao si do sad i previše..
braco tempira formu pred paris. to se vidi iz aviona. hadzo dobiva s po muke miomira u madridu, iznera u rimu, a onda preko noci misteriozno gubi od denisa shapovalova koji nije u bog zna kakvoj firmi, iako ga je prvi set resetovo 6:1. al eto ljudi vise vole da vjeruju klixu i nekim portalima i naslovima, jer su valjda tako programirani
Rafa uvijek povrijeđen pred jedini turnir na kom je apsolutni favorit.
Uzmi asics, al stvarno. I to duboke
Ne znam dragi Rafa koliko je pametno više forsirati tijelo. Toliko profesionalnih sportista tijelo dovede u fazu da poslije jedva normalno funkcioniše, a sve zbog rezultata. Ti znaš jel vrijedi.
Haj vise u penziju sta si se raskuko po portalima 🤣
Frustrirajuće je to što vi koji ste uspjeli, bili prvi, jedni od najboljih želite na silu i još i više itd.. Baš kao i političari koji ne daju fotelju! Treba znati kad reći stop tj dosta!
Povuces se i uzivas u zivotu, ne moze bit sve savrseno, boli i mene svasta nesto, leda ponajvise a nemam neki ni para.