Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemu je tesko odustati upravo jer boluje od neizljecive bolesti. Tesko se psihicki nositi s tim a ovako ima motiv da ide dalje.
Da si se manje dopingovo, manje bi i bolova imao.
upala gaća
treba znat kad treba stat, zrtva svog licnog uspjeha
On je svoje noge a prije svega koljena i stopala unistio svojim stilom igranja koji stvara ogroman mehanicki stres. Duzina njegove karijere je ogromna kada se to uzme uobzir, bez najmodernijih tretmana on bi bio odavno penzioner.... Npr. Ubrizgavaju mu maticne celije u koljena i cesto je primoran da ima prekid sezone zbog ozljeda, unistava si tijelo...
Zbog toga su njegovi uspjesi posebni. Djeluje nevjerovatno da uz takvu povredu pravi ovakve retultate. Ne mozemo ni zamisliti sta bi sve napravio da nije povrede stopala i koljena.
Ljudino povuci se i uzivaj...