Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo ljudska gromada i sportista, kapa dole sampione
Kad bi covjek oboljevao po zaslugama, mnogo "velikani" s nasih prostora bi trebali biti invalidi dosad. Zao mi ga je, pozitivna osoba. Svakome se moze desiti da ga izda zdravlje
nije vise to zatebe nemoj nasilu igrati
Godine cine svoje.Iako vrhunski sportista i vrhunski fizicki spreman / u skladu sa godinama / ali godine cine svoje.No Nadal koji je jedna od legendi bijelog sporta ce se znati sa tim nositi i uvjeren sam da ce pruziti jos puno dobrih partija.
Jarane penzija ne moze na silu nista u zivotu, svaka cast za vrhunski tenis koji si pokazao,ali...
Pa naravno, neće sudbina nagraditi ovog skromnog i čestitog momčića s Majorke, nego krezzubog i drskog Beograđanina iz Montekarla. Ide Dnjoković do još jednog AO, a onda ide troprsta slika sa šetničkim barjakom i krezzavljenje po Visokom da i Bošnjo sa Štokholmskim sindromom ostane zadovoljan. Kre-kre.
Nek ide onaj ko se slika sa šetničkim zastavama.