Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ga na ledjima nosio...koji idiotluk od clanka
Kakav idiotski prilog. Je li skijao na vodi ili se vozio na jet ski? Zna li novinar kolika je to razlika? Neko bez noge može na jet ski vrlo lako ali ne može igrati polufinale Wimbledon-a. Mislio sam da je ovaj nivo novinarstva rezervisan za sportsport. ba
Po ko bi po ovakvim temperaturama tokom ljeta sate igrao tenisa, ili trenirao osim Mene i nekolicine ljudi koji čekaju poslove kao instant rješenje da se pokrene privatni biznis.
haha pa nece lec i spavat :D nije slomio nogu i slicno, napuknuce trbusnog misica od 8mm, na sta mu je doktor rekao da nece izdrati 2 meca odigrati...
U dansnjem sportu je sve manipulacija, a kako ne bi bila kada su nenormalne svote novca u pitanju. Sve je vise manje namjesteno.
Diže li mu se?
Znači da je simulirao..
Baš nešto sjedim i pitam se kako su Nadal i njegova povreda i brinem se jako. Kad, eto Klixa da mi javi.
sigurno odusto da ne igra protiv djokovica, jasto ne mogu djecije price
ma mrs u pm, mene boli noga, bolovi, trni noga, vidi me u gradu, na kafi, vidi ga, tako i ovo, mora se covjek opustit
Ja, i...
Pa nije na konju, nego na Ski Jetu... sjedi, i vrti zglobom gas...
Ali lako se i sa ovoga padne, istina u vodu. Ali sasvim dovoljno da povrijedi stopalo koje ne osjeća ili trbušni mišić koji je napukao.
bitno da se jucer slavilo na doceku noleta, bas na dan srebrenice. ali nema veze eto njega sutra u visoko kod semira osmanagica zvanog prevara.
Naštimano da Đoković pobjedi
PRVO, ruptura od 7mm i nije velika ruptura, ali moze praviti određene smetnje pri određenim pokretima. DRUGO, vrhunski sportisti ne prepustaju slucaju niti najmanju povredu, tipa zanoktica. TRECE, covjek je rekao da prilikom servisa, tj kad se istegne (sto je i uobicajeno kod rupture) osjeca bol i da ne moze servirat kako treba. Usput, tenis me ne interesuje plaho, kao i Nadal, a u clanak sam usao zbog nadnaslova "brz oporavak" sto mi je nagovjestilo da bi mogao bit GLUP CLANAK.. POZZ
To je ta zabava za miljardere, igraj kako ti oni kazu!!