Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva suplja od spanskog cesiguza otpade stopalo sad trbusni upitan nastup a igra 4 i po sata 😁😁
Koji je pakšu ovaj lik 🤮🤮🤮
Lažov.
Zapamtite da će Nadal osvojiti turnir. Svaki put predstavlja povredu i ide do kraja. I sa Fricom, lafo jedva hoda....
Seoska varalica Satro povrijedena trci 4 sata
predao ili ne predao...Trebinje ceka 21. titulu
E moj Rafa, ja baš pozvao sve komsije, bliske srodnike, bivše poslovne suradnike da odemo u neki eneterijer i da iz udobnosti posmatramo tvoje backhande, forhande, ali ti ćeš naći razlog da odustanes jer su ti klecava koljena, ili imaš pritisak da će Nole biti nemilosrdan u međusobnom ogledu. Dobra patetika !
Poslije tenisa moze ‘ladno u glumce 🎭
Ista suplja kao i na RG. Ako izgubi ima alibi. Nije losa pozicija...
covjek je bolesnik, 24h na medikamentima da bi igrao, idi lezi i uzivaj u zivotu medjede
Eto ti viri glista iz pakasa
Ovaj se rodio povrjedjen
Psihičko pripremanje protivnika. Lik je majstor ove igre, ali pretjeruje sa ovim. Fascinatno mi je da nije u stanju da hoda, a onda kao leptir za 24h. Da me neko uvjeruli još da je to sve regularno, nema šanse. Ne samo za njega, nego većina sportista danas.
Pusti to, nemoj kasnije kad te Đoković podere da pričaš kako si igrao pod užasnim bolovima
Češoguzac se usro eventualnog finala i poraza od Djoke brata
Ovo je gluma i to u pravcu ako pobijedim super je, a ako izgubim imam razlog da se vadim...nikad ga nisam vidio da ga je nešto zabolilo prilikom vodstva, obično je to kad gubi...španski sihirbaz
Zenica1945 nikad ja njega nisam gotivio, kako postoji kuka...
Da Bog da izgubio