Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je tu najgore sto zavrsava karijeru. Dobio sve sto se moze dobiti. Jel to treba da igra do pedesete. Daj nemojte zaj.
Kako je ružno baviti se privatnim životom ljudi a to te se uopće ne tiče. Njegov život njegove kile a fanovi ocekuju da igra do 80-te!
Nikad nije bio ni stariji. Sasvim normalno.
Vakcina, pucanje karijere i eto ga ..
kolko doza je primio pitanje je hehe
spanci cigani
eto twiteras zna
'86 godiste a izgleda kao da mu je vec 50, ovo je rezultat Mallorce kada od malena treniras na sljaci a lice mazao nisi i to 50ka mora na lice, znaci strasno koliko je ostario.
A brate pa mora čovjek nekad i u penziju. Dosadni ste ba, odmakte se
Jede previse Semic sudzuka.....
Retard
Majstor nije bio aktivan imao problema odmarao, sasvim normalno izgleda za nekog sportistu koji pauzira duze vrijeme zbog povrede, kad se vrati u formu izgledace ko i prije, pa sto da ne uzeti jos jedan RG.
Na prvu ja mislio C Ronaldo :)))
Šta je tačno ovdje zabrinjavajuće? Frajer sasvim normalno izgleda.