Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se samo sjetim ono jednom kad ovaj dade bekhend a ovaj mu uzvrati sa forhendom i tako 3 sata
Znam samo da je sve bilo ljepše tamo prije 10ak godina u svakom sportu. U tenisu su Federer i Nadal bili magični, sve sami potezi i bravure.
Hoće li se neki iz BiH oglasiti? A nema takvog? Bitno da Srbina pljujemo. GENOCID.
Kome je bitno što je on Srbin.
Pravo i iskreno rivalstvo u modernoj teniskoj eri.
Ne oglasava se chetalj jos.. Kompleksi..
Nece se ni oglasiti. Mora prvo tatu Srkija pitati.
Sto bi se oglasio? Nije Srbin podanik nikad bio, pogotovo crnogorski Srbin cija krv tece venama najveceg sampiona Novaka Djokovica.. Nikad Federer nije cestitao Novaku nijedan trofej, nista i sto bi sad on patetisao njemu! Nole podrska i placljivku ne cestitati niti bilo sta porucivati!
Dva gospodina i dva najveća igrača tenisa svih vremena. Đoković je za malo iza njih jer ipak je počeo najviše da osvaja kada su ova dvojica počela rapidno da stare i dobijaju povrede.