Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god nevolio Đokovića ovo što mu je urađeno je presedan. Da nije dobio izuzeće ne bi ni išao, bio bi sa svojom porodicom. Ovako je dobio izuzeće i kad je došao počinje zaplet, vukli su ga sedam dana i na kraju deportovali. Iskreno, žao mi ga je.
@ gooUser1642323944 Nisi u pravu. Češka teniserka i još jedan zvaničnik iz Evrope, koji su prvobitno ušli sa izuzećem bez problema, naknadno su deportovani tako da očigledno vlasti petljaju sa svojim pravilima.
Djoković je se birio za slobodu i pravo svih ljudi na planeti Izborio se pobijedio jer nije ni za milione ni nove rekorde ni slavu nije ni zašta pristao da poklekne pred fašistima satanistima koji uskraćuju slobodu ,pravo na život pravo da sami odlučujemo o sebi.
Respekt Nole ! Z.bi im i njima i njihovoj vakcini !
kao i u svakom fasizmu, uspjesne, vrijedne, izuzetne, koje sistem ukloni, zamijene poslusnici i birokrate neuporedive nekvalitete. ali, znate li koliko bi bilo potrebno obtazovanja i koji nivo inteligencije jednom prosjecnom covjeku da bi ovo razumio? covjecanstvo je jednostavno osudjeno na cikluse sudbune. tocak se okrece, pa je neko s vrha jedno vrijeme u blatu, a drugo izvan njega.
Ko god dobije turnir, vazda ce ostati da ne bi pobjedio da je Djokovic ucestvovao. Teniseri su se pokazali kao karine. Ako je sportski duh to sto nekome necete dozvoliti da ucestvuje , ser.. vam se u znanje i sposobnosti. Prava velicina je da trazis da igras protiv najboljeg. Sve pizduni.
srbija zasjeda da napadne australiju
Ovo stvarno nema smisla, preko Đokovića se svete svim Srbima. Ali im ništa ne mogu, Vasilija sa Vučje Loke i Đurđa iz Šekovića su jedinstvene u odbrani sprstva. Jovo iz Kalinovika je odlučan u namjeri da prkoseći razumu izgubi i posljednji zub. Sveti Sava će za njega žvakati. Nebojša sa Ozrena se i onako nikoga ne boji. Više osim pravoslavlja ništa i nema. Za Noletovu pobjedu i Miletov referendum sa krompira prelazi na hrastov žir.
e sad da je Damir bolji za 200 mjesta mogo je uletiti :(
damir je sljedeca zamjema,ako neko otkaze a velike su sanse covid i sve je moguce inache damir je 160 na svijetu.
Damir Dzumhur
Umalo da se Damir uvali
Moramo i mi Bosnjaci sada ustati protiv Australije, Dzunur je bio prvi izbor, prevareni smo.
Dok nekom ne smrkne ...
Drago mi je za Salvatorea! Zaslužio je priliku mladić, jer je vakcinisan, odgovoran, marljiv i ne pravi se pametniji no što jeste. Đoković neka otkengura za Ušće pa nek tamo klasteriše i prosipa pamet koju je pokupio u SPC i na 'piramidama'... Nadal će završiti kao najveći svih vremena. Njoković si je sam kriv.
Yebe mi se za Bošnjake i za sport. Glup si i primitavn. Poklopi se, rodovsko-plemenski krezzo. Evo ti jedan baletni nastup da dožeš sebi. https://www.youtube.com/results?search_query=bayadere+pas+de+deux
Bivsi umobolnik, jesi li siguran da si bivsi, da nisi i bivsi i sadasnji i buduci. Hahahahaha.
Ja mislio Dzumhur ce upast😳