Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine je diskfvalifikano 7 tenisera zbog dopinga i svi su iz Spanije😂
imas li kakav izvor za tu dezinformaciju
Kad si već slušao ovog sa Sport kluba onda si valjda čuo i da je 6 tenisera u pitanju. Svi su iz Španije, ali osim roditelja bilo drugi nije čuo za njih.
Ovaj mali je opasan igrač , udara lopticu snažno ,nisko i blizu mreže , protivnik teško može odgovoriti takvim udarcima. Samo da ga povrede ne ometu a ima predispozicije da bude broj 1.
Kako to mislite šokirao?
Uso mu odzada
Od Kako sam se rodio samo Nadal,Federer I Djokovic. Mozda je doslo vreme promena!?
Alvarez je osigurao min #7 poziciju, a mozda stigne I do #6. Ovisi o Rublevu. Novak je osigurao #1. Krenule qual. za Rim
Ostavit Matića, Mctominaya i Sanchu, ono sve rasprodat.
Svaka cast momcino!
pa vrijeme je više da i neko ove starce skine s trona. 20 godina niko i ništa, zato se jadni ne mogu ni povući dostojanstveno..nigdje nasljednika nema.
Pada i Dokovic sutra
Neka se konacno pojavio novi igrac ovi su vise i dosadili…
Nadal se istrošio . A nije se nadao da može izgubiti. Samo opušteno i kvrc. SAD KUĆI .
Najveci klasik bez Federera? Uozbiljite se
Hebla vam šljaka tetku. Čuj šljaka, ko da Kuurir čitam
Tetkama se stuca.
ovako ako bude igrao ni djokovic nema sanse velike
bice ovo dobar mec