Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Connors rekao onda je tako!
Federera jednostavno volis,tip totalna mirnica a igrao tenis ko da ga boli neka stvar za sve.Nadala sam ko mlađi mrzio al na kraju kao igrača najviše poštovao, ali Novak je najbolji svih vremana.
To što žuvimo u ovom toksičnom okruženju je drugi par opanaka. Mene su uspjeli šupci zatrovati , ja ne uživam u pobjedama komšija.Ali da je čovjek najbolji to jeste.
Da li si ti gledao mečeve na početku njegove karijere? Kada je izgubio na primjer od Tima Henmana i slično... Pa on je redovno plakao kada izgubi, ali ga Mirka smirila :)
Jedan je Federer, on je u tenisu kao Jordan u kosarci!
Kakav si ti tenis igrao u ono vrijeme, dječiji danas se tenis igra mnogo brzi i precizniji ti osporava Nadala i Federera, da Nadala nisu povrede stigle osvojio bih najviše trofeja. Nisi Nadal u i Federer u ni do koljena.
Nije niko najbolji. Kao i fudbalu, košarci..u svakom sportu. U jednom vremenu si prvi, dodje neko drugi...Medicina napredovala, kakva ti je konkurencija... Nekad je bilo manje turnira grem slemova nego danas. Uvijek će biti rasprave.
Ovdje je trebao Maslow biti Najnetrofeniji od najtrofenijih govori o najtrofejnijem …
Haj ovaj jeste legendaran, al kad napisaste da je Ljubicic legendaran e to je bila provala dana. Cuj Ljubicic legendaran. Jes, ko sto je Dzumhur.
Ljubicic bio 3. na svijetu osvojio Davis Cup Olimpijsku medalju i vise ATP turnira ne poredi ga sa svojim mujoglavim maHalcima
Connorsu je Federer sve rekorde pokupio zato ga ne može smislit… ljubomora
Koje to rekorde Federer drži?
Konjina
Djokovic je sigurno po rezultatima najbolji, ali ima onaj jedan hepek koji mu fali...jednostavno ima nesto odbojno, ima neku agresiju koju ljudi prepoznaju...i trud se da pobjegne od onog svog velikosrpstva, druzi se sa Osmanagicem, treber mu Ivanisevic...ali ce uvijek na vidjelo izaci srpska mitologija, nepriznavanje agresije na BiH, cutanje o genocidu itditd Nije da se sportista mora izjasniti, ali ni dasak suosjecanja nad zrtvama...i tako eto osvojis sve, ali ti ono nesto stoji na putu....
Sama činjenica da na klasičnom sportskom članku ti pišeš o nacinalnim temama je poraz našeg društva ali ne osuđujem , na žalost svi tako razmišljamo.Kao što ne osuđujem Srbe kojima se povraća od Nurkićevih patriotskih ispada.Kao što sam vec rekao, ubi nas okruženje,politika , mržnja.Sje... su nas za sva vremena.
Imaš mozak kao magare
Dobar Nole, jedan od najbokjih tenisera, ali nekako nema karizme
Bas ima karizmu, nego cuci i u njemu ono malo nehumanosti prema priznavanju nekih cinjwnica historijskih, zbog cega ce taj narod uvijek ostat zapecacen. Odlican igrac, zanimljiv.. samo da se iskorijeni ono nepotrebno srpstvo iz njega
Ma bjažii