Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije kineska hrvatica vec kinesko svicarsko americko novozelandska hrvatica
Multikulti djeca uvijek najuspješnija uvijek bilo i biti će, Đokoviću mati Hrvatica, Modriću mati Srpkinja, Federeru mati Južnoafrikanka...koliko ih ima još pokojni Dražen, Dončić pa onda najbolji ŽELJKO KOMŠIĆ
Ima li kakvih razvoda, svadja, itd? Ne igra tek tako za Novi Zeland.
Svake godine se na nekom Grand Slamu pojavi neka "nova zvijezda" koje kasnije nema ni na mapi.
Svake godine se na nekom Grand Slamu pojavi neka "nova zvijezda" koje kasnije nema ni na mapi.
Super.
Pa ova da je htjela mogla je i Mars predstavljat
Uskoro ce biti Hrvatska do Pekinga hihihihiihihi
Ovdje se ne zna čiji je u čijoj. Ko je ona?
Ako može kineska Hrvatica može i bosanski Hrvat. A to što je svojataju kao Teslu i Andrića mi uvijek bilo smiješno.
jbte, ima više prava nastupa za države nego što sam ih ja posjetio(brojem, ne mjestom :) )
Hocel kod nas svracat,do bice i kod nas uz trojno drzavljanstvo diplomu sa koledza po izboru jal Travnik, jal Rajvosa, more i Brcko..
Pobjegla od hrvatske promijenila ime prezime zastavu ispred imena , ali ovi kamnejraski mediji i dalje u opis stavljaju hrvatska tenieserka kako ste JA DNI
Iz cega zakljucujes da je pobjegla iz hrvatske? Sto bi to bjezala? Mozda otisla za boljom ponudom sto je iz teksta vidno. Bome ni boshnjo ne bjezi iz hrvatske.
nisam nigdje vidio da je oslovljavaju sa hrvatska tenisacica