Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda mu se sad Barbara vrati ona voli samo one u top 100
Kada želite da bilo šta loše napišete o ovom momku, samo se pogledajte u ogledalu i pitajte se u čemu ste vi u svijetu 81 makar? Nisam njegov fan, čak šta više.. Ali momku se treba odati prizna da to što radi, radi koliko-toliko kvalitetno.
Alkatraze, spavaš li mirno?!
Stvarno mi nije jasno zašto samo ružni komentari zato što se dečko bori koliko može i ipak biti među 100 nije mala stvar. A država mu nije baš ništa dala i opet se ne uvlači u politiku. Znam ljude koji ga poznaju iz Bg i imaju samo reči hvale.
Jel ovo pokupio novu starletu u dominikani?
Ko je ovaj ?
Šta je na slici trofej? hehehehehehehehehe
Cim keša zafali, odmah se igra.
jel on ikad pobjedio ? ili je to nas jedini igrac ?
Dobar mu trofej.
Realan ranking, 60-80, sigurno će se tu zadržati
Valjda je skontao da sreca nije trositi novac na priljepke koji su samo zeljni tvojih para i slave, vec biti s onima koji te stvarno vole i biti najbolji u onome sto volis.
Kažu zaprosio ovu starletu poslije turnira
Veze on sa Sarajevom nema
oženiće je 100%
Na fotografiji je Dzumhur ocito, a ko je ova i sta je ona osvojila?
On osvojio nju izgleda..