Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prc WHO 👉👌
@guardiola Doktore od kad je lazna vakcina bolji imunitet od prirodnog imuniteta ???? Ako si se vakcinisao, slobodnp provjeri anti tijela.
Svaka mu čast na istrajnosti!!!
S obzirom da vakcina nije učinkovita, odluka je opravdana.
pajdo
Das 150 eura i imas potvrdu o vakcinaciji, i to iz zemlje EU, najcesce Bugarska. Prolazi sve provjere normalno. To je bas za one sto se boje vakcine.
Zamislite da su pri ovom stavu i Federer Djokovic Zverev Thiem. Pa ko bi gledo onda tenis kad ih ne bi bilo.
Ja, i?
Ovo je veliki korak otpora za sve nas obicne ljude a ne diskriminacija protiv istih. Recite NE vakcinama i rezimima koji se forsiraju. Dok god ima ljudi koji su spremni da stanu iza svojih stavova i cvrsto vjeruju u njih pa makar ih to kostalo nekih stvari, svijet ima sanse za oporavak i pobjedu nad zlom!
Pitali ga jel bio kod Osmana Semiragića, i kad je potvrdio da je bio dali mu izuzeće. Ili vakcina ili piramida
Za ovo mu kapa do poda !!!
Kad može on, mogu i svi! Dovoljno je reći neću!
Dobio je on nju, samo ne smije pred Jecu vesticu, s tom info... A s ATP je postigao dogovor da u javnost puste ovakvu vijest...dobro i za njega( i za balkanske sljedbenike) a i za organizatora.
Đoković je postao Tata za cijeli svijet..Nije se vakcinisao, ne jede meso i vrhunski je sportaš..Radi sve ono što je suprotno od preporučenog i najbolji je
Cijeli svijet napravio budalama i vaksere i antivaksere. Prekuco igricu.
Jes mi ova njegova faca odvratna
Uci ce u anale kao najveci covjek na planeti. Izdrzite svi kao i Nole, mi smo na ispravnoj strani.
Naravno da je pravedna! Tjerati ljude koji su prebolili covid19 i koji ne zele da se cijepe je izivljavanje farma industrije1
ipak je to diskriminacija malog običnog čovjeka, a milijarderima su sva vrata širom otvorena
@levicor tako oni i placanje poreza izbjegavaju a sve patrioti, vole svoju zemlju a vamo mjesto prebivališta Monte Carlo ja ja