Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Višegodišnji najbolji sportista svijeta bi trebao ovo da uzme i uđe u istoriju kao prvi igrač koji je komletirao sve "masterse". Sretno!
za sad je poceo jesti ribu....sta ce biti kad pocne mlatiti slaninu....eto sta zensko moze da uradi od covjeka....da postanes jedac trave i da ti je trener bude zenin zagondzija....
Imam dojam da je sva ova 'kriza' u Noletovoj igri na neki nacin bila namjerno inscenirana od nekih koji su prepoznali da je tenis u jednom trenutku izgubio draz i car zbog evidentne Novakove dominacije na ATP touru u proteklim godinama. Kao da je netko lupio sakom o stol i rekao da Nole mora malo na 'odmor' dok se ne razbukta konkurencija u teniskom vrhu, pa zato za mene i nije iznenadjenje Noletov 'nagli povratak' u svjetski vrh jer on za mene nikada nije ni otisao s trona. Najbolji je!
Mene zivot interesuje otkud ovaj Cilic uvijek u top 10..njegovi rezultati i nisu neki impresivni, ali uvijek je tu...ili zbog toga sto se drugi povrijede pa pauziraju pa ispadnu iz top 10 ili ne znam..vjerovatno su ostali bas losi onda..jadan tenis poslije ove trojice,pa i Murray-a, koji je uvijek bio cetvrti ,ali je bio uvijek tu..ostalo nista..ovi novi slabi,Them,Goffin,Zverev,Kachanov ocekivao sam da neko uzme GS,ali nista od njih..
Dobio Turcin naseg Bosanca! :-)
@100 sto vas zovu olimpiska medalja?
za sad je poceo jesti ribu....sta ce biti kad pocne mlatiti slaninu....eto sta zensko moze da uradi od covjeka....da postanes jedac trave i da ti je trener bude zenin zagondzija....
Cilic je smlatina od covjeka
koliko mongoloida na jednom mjestu pravi da li je moguce vama je zivot kazna bogalji
Čilaaa jel ti reko Bola da se ne zajebavaš 🤣
Albanac Djokaj se opet dopinguje. A pokatoliceni vlah Cilic, nema hladnu glavu.
@Muratoglu... ti si hrvat musl. vjr. isp. 😁
@Muratoglu za to vrjeme "bosnjaci" osvajaju mnogobrojne olimpiske medalje
Merima, dodji mi u san
KONACNO VREDNA OBJAVA DOSTOJNA DRKICE NAKON VELIKOG PERIODA
Kako god pored Djokovica ne mogu da navijam za Cilica. Nekako mi je Cilic mrska faca ko i ostali kamenjari
Bravo Nole, još da nam Damir Dżumhur ustali formu i reprezentacija Srbije ide do novog Dejvis kupa!
@SarajevskiRope1 Poštovani gospodine, postoje dve vrste ljudi, oni koji koriste mozak i nisu religiozni i oni koji su religiozni i ne koriste mozak! G-din Džumhur spada u prvu vrstu a vi u ovu drugu! Ne bih vas više zadržavao!
@BobaBG kad umres, svima oko tebe je tesko osim tebi.isto je tako kad si glup... A nama je ovdje zaista tesko s tobom.
Ko je ono rekao " idi u penziju ne ofiraj se" ide Nole jači nego ikad