Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije GOAT jer se nije vakcinisao kad su mu ljekari to rekli da uradi?! Sta vise komentarisari..
Da nije srbin i da je slucajno zapadnjak bio bi borac ljudskih prava. Tako to ide..
A ljekari su poznati po tome sto stite interese farmaceutskih lobija, uzmu lovu da reprezentuju odredjene ljekove i propisuju ih pacijentima. Kod nas je to lobiranje jos uvijek na nivou apoteka ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok ne osvoji "Banja Luka Open" nije GOAT.
Do tada je ganijaCi i to poprilicna,sto bi rekao Dodo.
Ma Visoko Piramida Open
Ma ja Jokic je samo MVP najbolji je Durent,Kari..Novak nije najbolji samo najuspjesniji teniser u sportu koji se igra 1/1 podero sve ,prešao igricu više puta..al eto federer je goat teniser koji od kad je Djokovic poceo igrati svoj najbolji tenis 2011 osvojio 2 grem slema ..Oba kad je Novak bio povredjen!Mržnja izjeda, nije lako podneti komšiju kad je najbolji a na svetu..a komšije imaju najboljeg tenisera i košarkasa na svetu..malo li je?
Vakcinaaaa. Joooj bože sto si nas stvorio bolesne pa nam treba vaaaakcinaaaa.
Lik koji nikad nije dobio poen probacivši loptu "kroz noge" (tweener), nikad ne može biti GOAT, tačka, kraj.
Druže Kemo frajera su uhapsili u Australiji i smjestili ga u zatvor sa migrantima. On došao iduće godine uzeo turnir i srušio vladu i premijera.
I oslobodio migranta posle 8 godina zatocenistva..usao kao klinac u hotel izasao kao čovjek od 25 godina
Nije on GOAT već najbolji sportista svih vremena.
Djokovic je Vucicev spijun iz jet-seta !
Al vas Kamal trolla, clickbait koji mu je donio 10K Eura.
novak je. vrh tenisa,to govori cista matematika njegovih rezultata, kao covjek takođe na svom mjestu,ali ko ce svijet ugoditi, kada su bile poplave 2014 g dao je cijelu. novcanu nagradu BIH, nije rekao evo samo srbima, a mogao je. i ja mu ne bi zamjerio, zato ja kao musliman imam respekt prema njemu,ne zanima me misljenje skorojevica bilo koje nacinalnosti, pun mi vas je sesiir
bolestan
Možda se može govoriti o najboljem teniseru, za sada. Ali ono što pišu da je najbolji sportista, nema veze sa zdravom pameću. Niti se ta kategorija može bilo kome pripisati. Toliko vrsta sportova, i sad kao on najveći. To se ne može nikome dodijeliti.
Ovaj novinar ima pravo na misljenje kao i svi ostali. Ako on kaze da Novak nije GOAT, ok. To je njegovo misljenje. Na osnovu svih dostignuca na teniskom terenu po mom misljenju kao i misljenju ogrome vecine Novak je neosporni GOAT tenisa.
Mora imati kodex ponašanja a on to nema. Tako nije KOZA (goat).
Svađajte se još 10 godina ko je GOAT, Đovak, Fedex ili Nadal. Za 10 godina će to biti Alcaraz. Najmlađi nroj 1 ikad, 21 godina a samo 183cm visok. Mali je Messi tenisa.
Alcaraz je fenomenalan ali dug je to put, sad ima 21 godinu i 4 GS. Narednih 10 godina bi morao osvajati najmanje po dvije GS titule da prestigne Novaka, treba odrzati nivo tenisa i zdravlja...
I to je opet sa 31 godinu da ga stigne, a Nole sad ima 37. Naravno, ako ga povrede zaobiđu.
Niue se vakcinisao i odmah nije najveci uprkos rezultatima hahahahaah
Covjek je 100% u pravu. Kao sportista izuzetno uspjesan, ali kao covjek dno dna. Glasnogovornik svetosavskih mitova I ravnozemljas
Nije se vakcinisao,E,moj Kamal..