Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka samo zavrsi i ovo!
Gledam neko objavio na tviteru kako je ovaj pricao da je gledao bombe kako mu lete iznad glave kad je imao 7 godina. Taj na tviteru je izracunao da je to bila 94. znaci bombe su ubijale djecu u Sarajevu i to masovno. Dokle idu on i otac, sljedbenici radikalske politike u svojima la..rijama.
Sto je najtuznije,Bosnjaci opet navijaju takvog lika.
Ajde Alcaraz , pobjedi ove gf 3 n.0 C.I--da, $3
ma ubit ce ga novak ove god, ne moze te sreca pratit stalno
hahahhahah. Jos mu je nastiman put do finala i opet brrrrr
Pa i bice repriza i apropo pobjednika.
Nole koji je prkosio sovjetskom poretku i nisu mu dozvolili da igra zbog korone na nekoliko turnira, čovjek koga su izbavili sa US opena zato što je pogodio onu ženu lopticom, i pored svega ima najviše slemova... Veliki si Nole, tj najveći si... Napred Nole Srbine!!!
Vamos Rafa!!!!
Ajmo Nole!
Ruuuuuuuuud Idemo alcaraaaazzzz Guuuud najt Djokaj
Đoković igra nestvarno dobro s obzirom da je podvrgnut operaciji i nije trenirao. Ali mu je ponašanje jako čudno i bizarno. Trebalo bi ga podvrgnuti rigoroznim medicinskim provjerama.
Operacija je bila samo manji zahvat nakon kojeg odmah mozes igrati kolo. A ponasanje njegovo pa zna se da uzima supstance
Ti i takvi kao ti mislis da je povrijedjen. Vjerovao si u teorije zavjere u Koroni, ali ne dovodis u sumnju mogucnost da N.Dj. cijelo vrijeme folira.
Ima da ga Carlos izuje iz cipela, pobjednik meča će biti isti kao i prošle godine samo ovaj put nešto lakše u neka tri ili četiri seta, tako da vamos Carlos !
Idemo!!!
Vamos !
Kaže se ajde!