Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i hitler je lagalno donosio rasne zakone i oni su bili ZAKON vrijeme ce pokazati da ce se bivse demokratije pretvoriti u autoritarna drusta i poslije pandemije.
jednom stečeno pravo kroz zakon ostaje dugo dugo vremena samo će se promjeniti mete zakona.
Ipak, svemu dođe kraj. Mussolinija su zajedno sa svojom ljubavnicom Clarom Petacci u Dongu na jezeru Como 28. 4. 1945. kod mjesta Giulino di Mezzegra uhvatili talijanski partizani pri pokušaju bijega u Švicarsku. Strijeljan je po kratkom postupku; narednog dana. Mussolinijevo tijelo, zajedno s tijelom njegove ljubavnice Clare Pettaci i tijelima drugih poznatih fašista, obješeno je naglavačke u Milanu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da mi je neko prošle godine rekao da će Darko Šarić čekati Božić kod kuće, a Novak Đoković u pritvoru, mislio bi da je lud
https://youtu.be/ld0oxFf2S2M Osmanagicu pogledaj ovo i bolje se pripremi
Zasto? Zato sto na silu hoce da igra tenis I uz to povrijedi 25mil Australaca....Nece se nista poboljsati niti zakon promjeniti.Novak se bori da nahrani svoj Ego osvoji slam i iskesira puno love....Zasto nije zapoceo svoju "misiju" prije dolaska u Melbourne? ON SE SAMO BORI ZA SVOJE TITULE NISTA VISE!
Jebao te Djokovic! Simbol da ne kazem cega! Bio na piramidama i odmah on bitan. Mozda tebi Semire! Za mene je teski nacionalista, kojem se posrecilo da je nadaren za tenis. I odjebi u skokovima!
👏👏👏👏👏
Ma kakva Australija? Zar svi na svijetu nisu shvatili do sad kako se razvija radnja kad Srbi dozive ili smatraju da su dozivjeli poraz?
Mrš i ti i ON
Ko foka Semire , ko foka.
I milošević je raspirivao nacionalističku mržnju pa je fasovo sidu u zatvoru jer je bio derpe pa krepo ko najpoganiji pas. Po teoriji gornjih , ili donjih, komentatora, zavisi odakle gledaš će završiti i ostali srpski nacionalisti i huškači mržnje.
Konacno jedan objektivan bosnjak,bravo btate semire...
POslije ovog .. pola srbije dolazi dok ovog Faraona..
Tito, Djokovic i ja,masonerija inzinjerija 💝🤡
Ne zna se koji je veći lažov od ove dvojice
Mudro zbori Ramzes, mali jadni aussy premijer bio bi brzo zaboravljen, a ovako će ući u istoriju kao neko ko je izbacio iz zemlje najvećeg tenisera svih vremena.
Najveći sin naših naroda i narodnosti 😄
Shvatit će svi da vrijednosti koje on zastupa trebaju biti vrijednosti svih.Mislim da stoji ova teza.
Da, Rosa Parks pa Novak Djokovic.
Nole stoji rame uz rame sa gandijem mandelom i kingom