Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretkeruju englezi u odnosu prema njemu, čovjek je rekorder ovog sporta i barem zbog toga je zaslužio poštovanje.
@keyserr za sve su krivi kao uvijek drugi
Njegov je problem što vidi zavjeru iza svakog ćoka, genetski vjerovatno. Publka je uzvikivala "Ruuuune", navijajući za njegovog protivnika. On bi da zabrani da se navija protiv njega. Nikad neće biti ni do koljena Rafi i Federeru!
nisam njegov fan ali dobro im je rekao LAKU NOĆ
Jadan je tenis gdje ovaj dobar propali sport na sta je spao
De mi recite jel sad zvanicno zdrav il ga opet nesto golica?
Najbolji svih vremena!
Nole Goat.
srpski fundamentalista !
Vjerovatno zadnji Wimbledon i otvoreno pokazuje ko je i šta je
Pobhesnjeli W.r .b I
Sve više baca na oca
A kako bi vi reagovali? Sjecam se onog finala Wimbledona protiv Federera, kada Djokovic napravi gresku i izgubi poen, kao da je pao gol na Wembleyu. A zna se kakva je kultura navijanja u tenisu, i Djokovic je apsolutno u pravu!
Meniskus, Dobrica Ćosić.
Srbin je mocno zagrmeo da se zemlja zatresla, novinarsko zutiloo prekodrinsko
vodi ga kući mami kad ga toliko voliš
Nolo nisi dobar kad si gladan zgrabi šniclu što je pohuju monasi sa Hilandara.
Što se ne upita zašto ga niko skoro ne voli?. Kad pobjeđuje ,lik je kao OK, šala tamo , šala vamo. E kad gubi , problem, ne možeon to svariti, onda ljutna , galama na trenera, neko se nakašljao u publici, navija se za protivnika ne za njega, ne može on to podnijeti..
Englezi ga ne vole jer je odbio da uzme englesko drzavljanstvo i igra pod njihovom zastavom i tako pokazao da pare ne mogu sve kupiti. Ovaj priuceni novinar ga pljuje jer je Srbijanac.
Ljudi ne kopiraju da ga ometaci na turniru motivišu. Msm kako da pronađe motivaciju