Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće da rizikuje za Roland Garos. Ionako ne može dobiti Australian Open.
Zadnji pokušaj na Rolan Garosu i penzija. Ali bez kontinuiteta šanse nema ni na Rolan Garosu.
Meni najdrazi igrac, ali ako tijelo vise ne moze oprosti se kao legenda. Iako bi bilo uzivanje gledati ga jos koji turnir.
Kaze novak najbolji, pa zadnjih 6-7 godina nema konkurencije. Veganski sreckovic
Lupas gluposti. Nadal je samo godinu stariji od djokovica. I bar 80% karijere im se poklapa. I u medjusobnim duelima Djokovic ima prednost. Mozes voljeti Nadala vise, ali pricati ovakve gluposti za Djokovica je bas glupava zavist.
Vidi se da slabo pratis tenis
hehehehe vakcija je čudo...
Stetoidi su još veće čudo, ovu osteonekrozu koju ima izazivaju lijek kortikosteroid ili klasican steroid koji neki uzimaju, nema treceg razloga u tim godinama.
prepao se Novaka hehe
Pati se bez razloga.