Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala ovaj nole je fakat pravi sportista a gospodin prije svega...
Mogao je ispasti ljudina da mu je vratio onaj gejm nakon medicinskog time-outa. Ovako je ispao nula od covjeka. Gazio bi i preko mrtvih do uspjeha.
4018 spanske sapunice smo navikli u eri Nadala, ocito dolaze i sa Alcarazom. Sto nije predao mec ako je povrijedjen? Mali zeljan paznje, i nikad nece imati mentalitet pobjednika..
Velika steta sto se Alkaraz povrijedio, vrhunski mec do tog momenta. E sad sto je igrao povrijedjen umjesto da preda, to pitajte kladionice koje su stavili kvote kao da Nole nije nikad nista osvojio.
Kao i Nadal protiv Džumhura 🙈
ako si se ti ukocio sa 19 godina nema nista od tebe
Rekla Nana Alkarazu, ne spavaj pored otvorena prozora, Promaha ce te uhvatit.
Ja mislim da su ga Rusi povrijedili
Carlos "Safe & Effective" Alcaraz
Pelcovana dalabu! https://www.10sballs.com/2021/11/27/alcaraz-tests-positive-for-coronavirus-loses-davis/
Steta. Uvijek sam protiv ovog uhonje Novaka
Ovo je dokaz da se svakome dobro moze ukociti kad si i ublizu visocke energije.
šteta,bilo bi svašta poslije drugog seta,ali izgleda da je đkoviću suđeno ove godine da bude 4/4
Kako Novaka ne hvataju grčevi sa 37 godina, a hvataju ovoga u 20 i nekoj. Nemoguće da čovjek sa 37 god ima jače i elastičnije mišiće od čovjeka sa 22. Ili Alcaraz nije dovoljno spreman, ili je Nole pobjedio biologiju.
....Visoko... ;) 🤣
Koliko ja znam ne hvataju ni ostale na turniru grcevi a ne samo Noleta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mali bi ga satrao da ga sudije nisu pogurale sa breakom. Tacno nije ni cudo sto ga niko nigdje ne gotivi od publike osim ovi sljedbenici dobrice cosica. Kosovo je Republika
Đeno hvala ti na ovoj reviji gluposti!!! 🤣🤓🤠
Nole ga zgazio ko bubašvabu.
sad se vidi ko je spremniji?
Vamos nole!