Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok je Rusima kao zabranjeno pod zastavom svojom igrati i učestvovati u sportovima, a Izraelu je moguće, uvijek ću biti na strani ako nista ovih sportista i kao sto neko napisa licemjerje je veliko i gadi mi se sve to i ta priča koja nam se servira.
Treba Tolstoja, Dostojevskog i Puškina izbaciti iz svjetske literature. Koja dupla pravila. Neko ni na Olimpijske igre ne može a drugi zločinci mogu šta žele. Fuj, fuj, fuj
tako i treba iživljavanja nad ru sportašima a npr izr uredno nastupaju....ussa i njihova demokracija
Njega Putko sigurno voli...
Trebao se prijaviti pod Izraelskom zastavom. To je demokratija
Čuj skandal. Pa na olimpijadi se igra pod zastavom domovine. Njemu je to pravo uskraćeno i zasto bi onda igrao pod nomame zastavom?
Ovo za Ruse je bez veze.. US je napao toliko zemalja i nikad sankcije...Izrael takodje.... ima takvih slucajeva dosta
Svaka čast! Licemjerni izopačeni zapadni sistem bi da određuje i zabranjuje...može nama jadnicima, ali Rusija nije prćija ucijenjenih politicara...
Podrška, ako mogu jevreji pod zastavom Izraela onda moraju dozvoliti i rusima.
I najbolja bjeloruska tenisacica Aryna Sanalenka ne dolazi. Da li Rusi nesto predosjecaju? Da li britanski obavjestajci gluposti pricaju? A zasto druge nacije koje vrse pravi gen0cid ne nastupaju pod bijelom zastavom?
Bravo sportisti! Ogolite zapadne licemjere do kraja
Licemjerje teško.
Nek su GNCD@SH1 iz 1ZR@H3||@ donrodoshli!
A jeste li odustali. A de niste trebali...
Zato BiH na Olimpijskim igrama nastupa sa čak 4 sportista, a Srbija sa 109... I tih 4 sve Srbi...
Vrijeme je da Republika Srpska dobije svoju repku
Nek nastupa kod Putina!!!