Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ako on osvoji AU , a sud nakon par sedmica presudi da nije imao pravo igrati, hoce li mu se titula oduzeti?To bi tek cirkus bio
Ma Australci su u kurcu kada ne daju testiranom i zdravom čovjeku ući u zemlju, a bez problema ulazi cijepljen čovjek bez testa. Naravno Novak je trebao samo odjebati turnir i tako bi više pridonio da se vidi koja je ovo glupost. Osobno sam cijepljen ali je ova mjera glupa koliko i njegov otac
N.K., odakle si prepisao ovaj članak? -Kurira? i Informera? Kako to turnir može imati uticaj na sud, pa nije njihov sud u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu itd.???
Lazzzljivac, cu imao koronu prije mjesec, lazzzovcina tsrpska
Pa ako mu zabrane, nek ih tuzi za sprjecavanje osvajanja turnira. Hajdee Noleee hahah
Novakov otac je održao jedan jako dirljiv i patriotski govor,ja sam morao zaplakati od smijeha.
Urednik katolixa/vlahixa.ba je psihoticni vakser i na sve nacine bolesnik zeli da ponizi Novaka i njegovo ime. Na svakom članku su fotografije Novaka u kojima izgleda očajno i razočarano. Vakcina je privatna stvar i sta od vas pojedinac ima sa vama. Nemojte reci da vas nevakcinisan ugrozava.... pa od cega vas onda stiti ta vakcina sa toliko doza ? Do jucer ste i vi bili nevakcinisani pa jeste li koga ugrozili ?! 😊😆
Smatrate sa ovim početnikom, nek vidi kako je u logorima
Da ga deportuju naglavačke aBd.
On osrati nece. Previse je otislo. Sad je u sukobu s drzavom, i kostace ga ovo skupo.
Što bi rek'o ovaj moj jaran: "I kuurac me zaboli". Smoriste sa Novakom
Pravila su jasna, samo nama u bosni nisu jer bi mi sva pravila da iskrivimo. Bas zbog toga nikad necemo biti na mjestu gdje su velike europske drzave. Zna se pravila i zakoni su tu da se postuju evo cistog primjera balkanca koji misli da moze sta hoce.
nemam ja ništa protiv njega .... al racku me boli za njim.. 500 članaka ..
Sta bi bio zdraviji da vakcinisan ? Moze li mi klix struka reci u od cega bi bio zasticen i od cega bi Australija i turnir bio siguran ? Nek narkomani i alkosi mogu na tribine a sportisti ne mogu.
A ne, nek su ljudi zatvoreni u Melbournu 7 mjeseci i pod restrikcijama a ovaj brokulojedac dolazi ko u svoje bez valjanih papira i jos se buni...sto bi on bio bolji od djece, staraca i ostalih koji se moraju testirati i zivjeti pod pritiskom...ne opravdavam ni organizatore, svima drage pare..otkazi kad nisi u mogucnosti obezbjediti da se turnir odigra..
@imprezas Slazem se da zakoni trebaju biti jednaki za sve. Ali ovdje svi o tome bruje, a slabo ko o tome kako je Australija donijela bolesne zakone gdje se krse ljudska prava i ugrozava sloboda kretanja zatvaranjem na udaljene lokacije u specijalne ustanove. To je moderni logor koji razara psihu. Ocito da ispada samo je vakcina po njima zdravlje a cine horor na terenu gdje su namjenski izgleda unistili daleko vise psiha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gotivim ga pravo, al care moj ako pravila turnira kazu da ako nisi vakcinisan ne mozes ucestvovat na turniru sta koji k**ac ides u Australiju i pravis se pametan.
čovjek pomisli da je građanin Bosne i Hercegovine.