Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Nole uzima još jedan Grand Slam
Jos se nije oporavio od novaka.
Federerova era je slaba. A u ovoj sve sami velikani. Jedan turnir osvoje, drugi podbace i tako redom.
Kladionica je čudo
jasta je sinoc ga zvali iz premier kladionice rekli da izgubi platice mu oni
Pa naravno, dizali su ga u nebesa, te ovo će, te ono će, obarati će sve rekorde. Mali je nestabilan psihički. On neće moći da se približi ni trećem teniseru po rezulatatima, Federeru a nekamoli najboljem ikad the Goatu Novaku. Ni pribliziti se on neće Federeru a kamoli Novaku.
To sto vec radi, je vec svjetska klasa. Ove situacije su imali i Djokovic i Nadal i Federer. Ne mozes uvijek imati formu, nekada jednostavno ne ide, misic boli, prepona boli ...
Ovo se nikad nije desavalo Federeru,Nadalu i Noletu,a ovaj drugi turnir za redom ispade u drugom kolu.
Naravno da se desavalo.