Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta ce bosnjo...moze samo pjeniti ovde i daviti se u svojoj ljubomori
Nova dvorana od 5000 mjesta. Pored toga u blizini prije par godina preuređen veliki teren na otvorenom. Dugo godina stabilno finansiranje i dobra organizacija turnira niže kategorije. To je razlog zašto je ATP i dopustio da u BL bude ATP250 turnir. Ne pomaže tu da neko samo nakratko ubaci novac zbog par političkih poena... Tipa kamen temeljac za HE ili slično...
Ako imaš nekog normalnog,a ima,onda ga dovedi,ako neče niko,onda ga vodi sebi u Srbiju,imamo mi hajvana u BiH dovoljno,netreba nam Kirgios
Dzumhur ce skupljati loptice
Nole Djole ih ne dovodi u Bosnu vec u RS. Da je Bosna ostala RBiH Nole Djole ne bi nikada organizovo teniski turnir u njoj.
Ovo je onaj djokovic sto se sa cetnickim zastavama slika? I on dodovodi u Banja Luku dodkiku najbolje tenisere? Da pravi imidz fasistima? Nastavite likovati majmuni.
Najbolji svih vremena
Glvna nagrada na turniru rakija sčiča Draža.
Đole dolazi za Ramazan u Visoko. Bit će tamo 10 tak dna. Dosta vremena će osim sa Semirom provesti i sa lokalnim muftijom. To Đole, mumine naš!!
Boli me obtezama kurchina za ovim idiotima
Smarate više s ovim klempavim genocidašem, svaka druga vijesto toj strvinim smirite malo!!
samo ako sajkacu nabaci sa kokardom - inace nek ne dolazi
Sto ne bi, dolazi u Banja Luku, ne dolazi u bliskoistocno sarajvo? Koji si ti pacenik