Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gromada od covjeka
Kako moćan video, kako bi bilo dobro kada bi ovakve vijesti preovladavale svijetom. Svaka čast Rogeru
Oduvijek bio ljudina!
Grande Roger!
prelijepo sta reci. Za Federera je ovo bilo kao ustati iz kreveta, a njega je usrecio za citav zivot. I ovo je nesto sto se racuna i pamti. Svaka cast ne Federeru jer je on sto sto jeste, vec zato sto je ispunio obecanje. Cista emocija.
Promocija je cudo jedno
Prelijepo,jos ujedno i reklama za Barillu
Gromada od covjeka bas kao i Novak ✌️
Onaj ko ovdje puca minuse je bruka… Federer je gospodin, ali i novak toliko cini za djecu da je stvatno bruka ovdje puci minus!!!
nista dok laurence r harvey ne dodje, inace zvijezda filma human centipede 2 full sequence
Obecanje je dug, a Feder je jedan gospodin i na terenu i van njega.
svaka čast !!!
Dingospo 💪
Urbana legenda kaže da je umjesto ovog malog trebao biti Džumhur, ali on je popustio s tenisom kad je prvi put složio miška