Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
goat
Yebo vam on mame više, naporni ste sa ovim bahilom
No1leeeeeeeee, leeeeee aaaaa leeeeeee
Ko se bolan sili da se svidi kome? Čovjek je apsolutno prirodan. Ima dušu, pazi na druge, želi pomoći, misli svojom glavom, ne slijedi gomile... Nije on samo vrhunski teniser, a očito je da postoji debeo razlog što je uspješan. A to što je Srbin je samo iskušenje svima nama koji imamo tegoba sjećanja na mnoštvo zločina, genocida, silovanja koje su nažalost većina onih koji se diče da su Srbi počinili.
Ma odvratan mi je u p.m.!
molim vas vooolite me kmeeee
sta je jadan, niko ga ne voli pa pokusava na sve nacine da se dvidi ljudima. dijkan obicni
ovo je vec nivo Ante Pavlovica poslije ovoga ide centriranje hahaha
Da se trudi, trudi se. Njega australska saga uopšte nije dotakla toliko, koliko njegove fanove i sunarodnjake.
Izvrstan teniser, možda i najuspješniji svih vremena (ali ne i najbolji - niko nije igrao sa većom lakoćom i gracioznošću od Federera), ali sa tupavim smislom za humor i prenaglašenom potrebom za publicitetom. Neinteresantno.
Lik na silu pokusava da se svidi ljudima. Dzaba kad te ne vole, ostani bar dosljedan sebi i ne ulizuj se ljudima.
Druze moj ja iskreno mislim da ga zaboli za drugim ljudima i sta oni misle, kad ja tako mislim, zasto ne bi mislio i on?