Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mog zivota, a vjerujem i mojih nasljednika, najbolji i teniser i gospodin je Novak. Čovjek koji, pored toga što je najbolji teniser, priča 7-8 jezika, nikada ne vrijedja protivnike, respekt. To što ponekad poklekne na medijske prevare, pa se zanese oko nacionalizma, mu ne uzimam za loše. Valja se boriti protiv te mitologije i ostalih prevara.
I ono bi Novaka da proziva po medijima cccc
Mora da se Novak strasno sekira i ne moze da spava zbog negativnih i zavidnih komentara na njegov racun.
Platio mu Djokovic da ispadne!
on je samo peh đogatu!
Klixe, da nije možda ispao u drugom kolu, provjerite!
Koristi istu hemiju kao Nadal,Badal nikad nije osvojio zavrsni masters jer je to period kad se cisti od hemije🤔
Ma kakav crni Alcaraz.Lik je isto Zvereva,Medvedev,Tsitsipas i ostali,nekada igraju dobro pa onda nestanu po par mjeseci,tu je razlika između Đoković,Neda,Federera i ovih.
Noletu u Parizu trofej i 3miliona€ a Alkarašu parizer ! 😂🤣😂🤣
Nole 🇷🇸 400💪👍!!!!!!
Bilo jecpo 2:0 u setovims🤔
smecar...namjedtio za kladaru