Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar mec, a Noleta stizu godine za razliku od Sinera koji je u toop formi. Sve u svemu zasluzena pobjeda.
A kad je Nole ovako pobjedivo Federera onda je bio najbolji na svijetu i najbolji ikad jer nije ime konkurencije i haro,Nadal vazda povrijeden bio.
Ma koga boli uvo za ukupan broj titula. Covjek je digo ogromne milione i digo je 24 gren slam titule sto nije niko u muskom tenisu i vozdra. Sve drugo je sporedno, i zabava za novinare ha ha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj klixe, "srušio mu san", previše melodrame, ja bih rekao odgodio.
Ma koga boli uvo za ukupan broj titula. Covjek je digo ogromne milione i digo je 24 gren slam titule sto nije niko u muskom tenisu i vozdra. Sve drugo je sporedno, i zabava za novinare ha ha
Znal se sta koliko je dao za poplave u BiH? I zasto je igrao slabo? Pukao mu trbusni misic, bolilo ga koljeno, il je pop umro pa je tugovao?
Kako znate da nema sumnje da će osvojiti stotu? Čitavu godinu nije uspio osvojiti ATP titulu
bravo sinner. bravo
Novak je jedini igrač koji je prekucao tenis, i sam je rekao da više nema ciljeve, nego igra samo zato što još uvek može... jasno je da će Novak biti sve gori zbog godina, a Siner i Alkaraz će samo napredovati, tek su u ranim 20-tim godinama.
Siner je najbolji teniser
Je odma posle Alkaraza
Federer ima preko 100 titula
To Sineru
Siner je trenutno najbolji...bolji od Alcaraza koji ima problema s mentalitetom
Alkaraz uvjek tuče Sinnera
Bravo. Najveći uspjeh BH sporta u zadnjih pola godine, uz minimalan poraz od Njemačke u fudbalu.
Rutinski
Bravo
Bravo neka si pobjedio seljacinu
U ovom trenutku Sinner u boljoj formi, Djokovica sustizu lagano godine, sto je normalno. Cestitke obojici.
evo sav sam u depresiji zbog Đokovića
Ne odgovara Sinner Djokovicu, 4 - 4 je u medjusobnim duelima, ali pri tome treba uzeti u obzir da ga je Djokovic dobijao dok je ovaj jos zelen bio...zadnjih 5 susreta je 4 - 1 za Sinnera.