Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican podcast za ljubitelje tenisa
Ovo su hrvatski Srbi. Ako imaju dokaz za ovakve optuzbe protiv ATP zasto ne pokrenu tuzbu? Ovako izgleda samo kao trac i kleveta s ciljem da se neko diskredituje.
A od čega bi živjeli i raspali se novcem ovi tenisači da im nije ATP? Od sadnje krumpira??
nema vecih ulizica od Hrvata oni su uvijek bili ulizice i bice takvi...
Oni ga poznaju, za razliku od ostalih, koji čitaju uglavnom naručene novinske natpise, koji ocrunjuju Novaka. Dirnuo je u dva osinja gnijezda, ali još gore, dirnuo im je u novac. U ATP-u se bogate mnogi, koji nemaju veze sa tenisom. I Nadal i Federer ćute, jer kupe kajmak. A dirnuo je i u milijarde, koje zarađuje farmacija, i pri tom potkupljuje vlade.