Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj sok, vidio bi vas sa 40
Sarkoz I jeste sok da izgubi set sa 6;0 s obzirom da je dosad lako dosao do cetvrtfinala.Uostalom bio je favorit na kladionicama.
Ajmo Nole, cijela BiH je uz tebe!!
Otkud, ba, znate da ide kući? More bit ide prvo u Visoko.
Najbolje plasiran na GOAT listi of 'mladih' je D Thiem, na 42. Mjestu. RF je Jos uvijek #1, a ukoliko Novak udje u finale, po prvi puta CE postati#1 na GOAT listi
Vakat mu je.
Gotovo je tek kad Sem Osmanagić kaže daje gotovo.
Rusmo2@ e jesi stručnjak u tri pi ma , veze ti nemaš. Kotrljaj balvane i bači kamena s ramena.
Neki pseudostručnjak danas napisao kako je Federer u životnoj formi 😂😂😂 . Svako uzme sebi za pravo i pisati a još gora redakcija koja dozvoli budalašima baljezganje.
@Rusmo 2 Slabo ti nesto pratis tenis.Djokovic ako sada pobjedi na Vimbldonu izjednacava se sa Federerom i Nadalom.
Lik je kanta prve klase.. Može srat ko šta hoće, izvolite, ali tip je retard koji realno ne zaslužuje nimalo medijskog prostora jer zasluge jednostavno nisu tu.
Federer je već koće u svom hotelu igra se visočkih piramida sa ženom a da ga je osvojio bila bi trudna
Jadni Redzo pravo je nagrabusio, treba se sad vratiti kuci a Mirka ceka sa oklagijom!
Come on Roger!
Hebo sebe usta moro sam pola clanka procitati da vidim pd koga je izgubio. Napusi gore odma EB pleme hebo svoje
Samo neznalica može pričati o šoku. Federer ima godina i dugo vremena je bio van terena i ovaj rezultat je realan.
Ovo je ono kada ne znaš "povući ručnu" i dostojanstveno otići u penziju. Žalosno je da jedan veliki sportaš, možda najbolji teniser svijeta svih vremena, izgubi set sa 6 - 0 i to od jednog pa skoro nepoznatog igraća.