Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prvi Avion i poslat ih sa kompletnim porodicama u voljenu Rusiju, a zabranit dozivotno ulaz u Australiju. Bice sretni do kraja zivota uMoskvi.
Da li je ikad postojao ludji narod od srba,pitanje je sad
u pitanju je i odgovor
JADNO!!!!!!
Hapsi bagru i četnike smrdljive
Pobjegli trbuhom za kruhom na demokratski "zapad", a mastaju o autokratskom kriminalnom Putinovom rezimu.Kakvi licemjerni mediokriteti.
pa to samo srbin moze uraditi. koliko moras biti glup haha cuj jos skandiraju srbija rusija hahahahah pa ovo je smijesno. kakva klosarska nacija fuj
Zbog cega? Nada za politickim poretkom koji se zasniva na imperijalizmu? Rusija i Srbija nisu imperijalne sile nego drzave kao sve druge oko njih!
Đikani se već proglasili većim rusima od rusa, redovno uvlačenje u putinovo diktatorsko dupe
Pa kažu da trebamo s njima živjeti. Kako živjeti sa životinjama?
Deportovat ih u Sibir u srce Rusije.
Vidi četnikuše sa kokarkom...i ona mrzi...
Samo protjerat nazad i zabraniti ulazak doživotno bilo gdje na zapad ili u Australiju, pa nek žive od nacionalizma ko i naši majmuni
Sto ne uhapse Duduka koji je dodijelio nekakv orden Putinu. Mozda je i taj orden negdje pokupio kao onu ikonu
Smece ostaje smece.
Prekodrinski balvani . Potomci Drazinih sinova. Zlocin u genima