Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to pojedinačni slučaj i nešto potpuno novo. Naime, odavno se sociolozi bave fenomenom sve veće zaglupljenosti navijača i na ostalim borilištima osim nogometnih. Jer nekada je bilo nepojmljivo da na košarkaškoj tekmi neko skače svo vrijeme dok mu pjena iskače iz usta po čovjeku ispred. Na košarku se dolazilo sa suprugom ili prijateljima i sakou. Tako da ovo sad i u tenisu će poprimiti oblik krezavog plemena koje urliče i vrijeđa druge.
punjgaras puno
Jedno je navijati, ali iz publiek je isijavala mržnja kao da je Jevrej igrao protiv Nijemca u nacističkoj Njemačkoj. I nemojte ovo upoređivati sa nogometom. Nogomet je kolektivni sport, gdje je dreka normalna stvar od pamtivjeka. Ovde to može potpuno izbaciti igrača i uništiti meč, kao što i jeste.
Medvedev je sjajan sportas i simpatican momak, na kraju krajeva, sarmirao je i Amere tokom US opena. Nije zasluzio ovako nesto, ali ocito je ljudima pun k* ruskih politickih igrarija iako politici ovdje nije mjesto.
Zapadna kultura i demokracija
Dobro mu je i rekao
Publika kao da je došla da gleda borbu volova a ne tenis.
Publika je skroz idiotska zadnjih godina. Naročito bankari i slični smradovi koji dobiju besplatno karte. Dodju našmrkani galame, krevelje se, stoka konta da se zbog njih igra turnir.
Po glasu se čuje da je neki naš.
A zašto nisu zviždali i govorili "nazad u Rusiju" ostalim ruskim igračima i igračicama?
Spremni smo mi za reset, veliki. Prezasicenje svime, koje treba resetovati u krvi, milionima sirotinjskih zivota. Vec vidjeno. Pradjed na istocnom frontu u carskoj vojsci, djed u partizanima, otac u ljiljanima... Koji je svijet pravedniji, istocni ili zapadni? Dok Kinezi indoktriniraju djecu (po Lenjinovom "ucice, ucice"...), ucenjem od 15 sati dnevno, dotle zapadni svijet uziva u svojoj "slobodi" i gleda razne reality-je do kasno u noc, jer sloboda je ustavom zagarantovana.
Stoka.
Haha ja to svake hefte cujem. Mars nazad u jugoslaviju... I sta cu ja sada?
Sramota od so-called civiliziranih tennis fans.
Australijanci su bili bas idioti isto tako su idioti ovi pravoslavci odavde i preko drine sto omalovazavaju titulu Nadalu protiv istog ovog Medvedeva je Nole bio razjeban u supku prije par mjeseci na US openu.
Ako je neko razjeban u supku, onda je to Nadal...stalno cupa gace iz guzice...veliki mu se klip stavlja...sumnjam na VR6
Nije to ništa novo... Jedino je Novak naučio da to kanališe sebi u korist.