Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam Tsitsipas u polufinalu, a Dzumhur ga 3x dobijao, al dok je decko grijao reket i ubijao se od treninga, nas Dzumhur se provodio po splavovima, vodajuci beogradske sponzoruse. Dzaba talenat, ako nema ko da te usmjeri.
Navedi nam tri uspjesna bosanca koji su otisli da zive tamo, samo nemoj dzumhura, valentina, karahasanovicku....
svaki ne znaci svako 500ti. beogradnje najblizi milionskinfrad u oojem se govori nas jezik. cudi me sto nema vise ljudi koji odlaze tamo kako bi poboljsali karijeru. sva ostala vrijedanja na tvoju dusu
Naravno, otac joj je iz Hercegovine, u blizini Stoca. Bravo curo.👏👏👏
Bosanka naša!!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Hrvati postignu više sportskog uspjeha za mjesec već mošnjaci od kada postoje
Mosnjaci ne postoje kretenchinno 🤣
Hrvati postignu više sportskog uspjeha za mjesec već mošnjaci od kada postoje
Djevojčici svaka čast, ali bio je i naš Džumhur u top 5 juniora svijeta, pa ga sad nigdje. Ako si top junior ne znači da ćeš biti i top senior.
Jedna u nizu lijepih cura sa ovih prostora (Hrvatska i Srbija), koje su osvojile juniorski Grand Slam ili bile prve juniorke svijeta, a jedino je Ana Ivanović napravila seniorsku karijeru. Šta je problem? Biću grub, ali to je istina. Danas u tenisu vladaju lezbejke, izgledom poput Ešli Barti, nekada Morezmo itd.
Djokovic na aparatima
Đoković će joj prvi čestitati, ako već nije, bez obzira što vjerovatno ignoriše AO, a možda i ne. On voli tenis i pomaže svim mladim igračima sa ovih prostora.
Svaka cast ljepotice
Svaka čast
Siguran sam da ce njena generacija, generacija i nase Lane Pudar osvojiti svijet sa talentimom, intelektom i ljepotom. Hoce li htjeti i imati sanse da pomognu svojim domovinama?
Talent postoji, sad samo treba rad, rad i rad sa stručnim osobama!
A što svako ko pobijedi ispadne mu reket na kraju begi