Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta cemo sto se slikao sa djecom dok je bio pozitivan?
Šta kažu za genocid u Srebrenici? Bio ili nije bio?
Cedomir je jedini iz Srbije koji je przno genocid u Srebrenici.
Srbi i postenje, u putu se nisu sreli...
Nisu falsifikovani ali su preko stele...
Hahaha.... VAMA VJEROVATI? 🙃🙃🙃🙃
Uvijek mi je bilo glupo ako prekršiš zakon u nekoj drugoj državi da te izruče matici iz koje dolaziš pa da ti oni kao sude . Jarane gdje si zasro tu i odgovaraj po zakonima te države , ovo se znalo da će biti ovako .
Kakvo iznenađenje!!!
srvisuturci, pa on se samo slikao, nije širio koronu!
Hahah kakva parodija. Pa nece sami sebe osuditi.
Hoce li sad on dobiti kaznu zato sto je namjerno ugrozavao ( dok je bio pozitivan ) djecu i ostale u srbiji ? Posto vidim da tuzilazstvo u smijesnoj srbiji radi posao . Dobar ovaj vic ( tuzilastvo u srbiji portvrdilo )
Nek uokvire tu presudu negdje na trgu jer u svijetu mogu sa njom obrisat dupe, sto nije gospodin izvadio anti tjela i dokazao da je vakcinisan ???
Pa tek onda ga trebate kritizirati do kraja života. Zna da je pozitivan a ide među djecu. Koliko god to bilo bezopasno, krajnje je glupo i neodgovorno.
Nisam kriv majke mi. Evo pitajte brata lažova da je tako.
Ma furaš da su u Beogradu rekli da je sve čisto hahahah
1000 % da jesu! Kad bi se otkrilo... Kraj igrice.
Tužilaštvo u Beogradu ha ha ha......pa dokle više lagati?