Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo falilo.. svaka čast našem Damiru! I jedno veliko hvala komentatoru na SK.
Kapa dole majstore, spreman si za sami vrh, ovo je neophodno iskustvo za ubuduce!
Neda mu se s ovim "kanađaninom"
Od silnog soka sam izasao iz kuce bez desne carpe i uputio se u nepoznatom pravcu !
Nama je odmah sudija kriv.. Cak i u tenisu..
Damirovo vreme tek dolazi.Borio se junacki do kraja i igrao odlicno.Raonic nema tehniku,igra na snagu i ako mu servis ne ide gubi.
Raonić je pravi atleta, uspio bi u bilo kojem sportu.
Napredak primjetan i na fizičkom i psihičkom nivo! Džumi momak za 10, gradsko djete. Hvala mu jer tek sad razumijemo kakav osjecaj imaju komšije (Srbija i Hrvatska) kada su pred tv ekranima i bodre svoje tenisere!
Dobro si igrao. Sada si sebi natovario pozitivan teret na leđa i začepio labrnju mnogim bedacima iz tenisa u BiH. No, pokazao si da znaš i umiješ - više nema natrag! Sve natrag - otvara labrnje tvojim " kritičarima".
nema veze... Ako bude igra ovako, imace sigurno top rezultate...
KAKO JE SAMO SLOBODA ODIGRALA...JOS JEDAN NAPRAS BURANIJE IZ SARAJEVA. DUPLA KRUNA NA DOHVAT RUKE!
Svaka cast za borbenost,igrao je zaista dobro,ako ovako nastavi i pobjede protiv ovih top tenisera ce doci.
I Djokovic je izjavio da mu je krivo sto Damir nije uspio na kraju da ga slomije jer ga je imao iako su sudije 2 puta dosudile crnogorcu Dzumijeve poene.
Svaka cast momcino
Raonić je truba na šljaci i sporijim podlogama, velika je sramota da džumhur koji se smatra nekim dobrim teniserom nije pobijedio na podlozi gdje je najjači
pa i ti si najjaci faker svoje majke pa je on opet zadovoljnija samnom
@Nadbiskup ona*
Damire, samo naprijed, doci ce pobjede
Šteta, al svejedno uz tebe smo!
Samo naprijed Damire,idući put je tvoj?