Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas 4 g granatirali, ubijali djecu, silovali zene, logori i onda nas svijet natjera da dijelimo drzavu s njima. Ma mrs svi iz Bosne.
Ko vas tera da živite sa njima? Gde su bili Bošnjaci kada su Srbi ginuli za Bosnu? Kada se dizao Hercegovački ustanak, Jančićeva buna, kada se ubijao naslednik okupatorskog austrougarskog trona, kada su se gonili nemci i ustaše iz Bosne? Večito pasivni i neutralni kada je trebalo krvariti za Bosnu, sve do 1992.
nije je mi jasna želja muslimana da još uvijek žele živjeti sa nama.. Imate federaciju..pustite REPUBLIKU SRPSKU na miru.. svakoj svojim putem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam najkorektniji, ja sve ljude mrzim podjednako, bez obzira na vjeru, naciju i boju koze
Nisi ti dobar u glavu ako te mržnja odvela u rat
Znamo mi da nacisti mrze!
Ma pusti Ruse,cuvaj se ti tvojih,gospodja je veoma zgodna.....
Uzas! Iznevjerio je svoju djecu! A to se tako ne radi, kako je on uradio. Salgao ih. : ((( Nece mu to nikad oprostiti, sigurno, prezivio ili ne. On je roditelj i pod br.1 odgovoran za svoju djecu i njima a umjesto da bude uz njih, napustio ih je.. Nema tog sto je prece od djece, a posebno sto im nista nije objasnio, pitao sto misle, utjesio, obecao nesto, vec je samo ispario lazuci. :o
bravo,
''Ne bih imao dilemu kada bih vidio ruskog vojnika. Kad ga vidim, znam što ću učiniti''. Znači sereš i glumiš mudonja sa bezbedne razdaljine. Nosiš uniformu i pušku, ali nikako da vidiš ruskog vojnika.
kad je u Kijevu ;) neka dođu na megdan ako smiju hihi
respect
Bas se ratuje opasno kad 3 mjeseca od pocetka rata jos nisi sreo ruskog vojnika..
Bas se ratuje opasno kad 3 mjeseca od pocetka rata jos nisi sreo ruskog vojnika..
patriota
Sve je rekao s ovim: "Ne mogu vam opisati mržnju koju osjećam prema ruskoj vojsci". Mrznja se u Ukrajinu usadjivala godinama, kao što se usadjivala nama. Od jedne države mrzimo se, kao što se sada mrze oni. Ne znam jel stanovnik Floride mrzi onog iz Californiae? De nek ga upita neko jel mrzi nekog iz Azova?
Braniti kućni prag je obaveza svakog muškarca! Slava Ukrajini!
Mozda se nikad ne vratis!
Ovako je i naš Bake isto! Noorooood znooooo!