Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su Dzeko, Pjanic, Nurkic itd? Jedini se Musa pokazao
@lorente sta si se vise Djeke i Pianica svezo kojo au kilutac oni.
uvijek je bio uz svoj narod......a i ostale.....pokazao je to za vrijeme poplava.....koliko je vrtica finansirao, skola....igralista.....kako u srbiji tako i u ostalim ex yu republikama.........VELIKI RESPEKT
Gde je Dzeko Nurkic itd te sportske velicine?Nema ih nigde sakrili se u rupu sada kada su neophodni respiratori maske rukavice lekovi.
Kad je takav patriota zašto ne plaća porez u Srbiji a ne Monte Karlu
pitam ja vas sve dali se sjecate a sjecate se sigurno, da je 1000 000 $ dao izmedju ostalog za velike poplave u BIH i Srbiji
Donirao je novac za obnovu vrtića u mom Sanskom Mostu
Njegovo Velicanstvo Novak Djokovic 👏👏👏
Veliki si Novače...Svaka cast sportistima Srbije
daj te nam konto za nase sportase da im posamjemo koji euro da neostanu gladni.
za bosnje koje kazu "bravo nole". https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=MABTAZqTFO8&feature=emb_logo ovako nam svi misle.
Posta je dosadan...djikovic ovo djokovic ono...djokovic se hevao sa medvjedom, djokovic pliva sa ajkulama,djokovic jase konja,djokovic se popeo na MontEverest,djokovic komentira politiku...ima li jos nesto sto djokovic nemoze uli necini???
@goofy Nema šta on ne može, a ti lijepo iskoristi ovu izolaciju, pa nauči pravopis...
Gde su ovi Bosansko Hercegovački sportisti, sigurno kontaju ako daju milion samo ce 50 000 hiljada završiti gde treba možda ni toliko, treba za vikendice I kurvice, hoćeš da j...., da jedeš sve to košta.
Ne treba niko da donira svoj novac.Gospoda političari neka prodaju sve automobile i eto novca
Gdje su nasi uspjesbi Bosanci i Hercegovci, osim Muse giganta, ne javi se nijedan osim podrske sa drustvenih mreza iz toplih sigurnih domova.
a braci u rs je porucio: Hrabro i drzite se doma.
Ovak ih je malo ljudi. Sjetite se samo da je donirao i za poplave u bh
Dje su sada zmajevi ljiljani patriote.Odrijesite kese ionako imate para na racunu ne znate sta os njih.Svako jutro provjeravate da nije sta jos leglo.Dajte braco sad malo u javno dobro.Da vas vidimo lafcine.Za ovo bih cak i opravdao da se javno pohvalite....
Sad ce i ovi nasi, samo da nadju kljiceve od trezora... Sadaka drzava, mole, kume traze, a najvise milionera po glavi stanovnika.