Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vidjelo se odmah, mene je zaboljelo, jer sam imao sličnu ili istu povredu. Popucali ligamenti skočnog zgloba. Meni su trebali mjeseci da ponovo igram tenis. Što se njega tiče, uz tretmane kakve imaju, 6 nedelja minimum.
Redvine Ne glupiraj se,svi smo barem jednom skocni zglob izvrnuli tj ligamente sjebali ili tzv uganuće i znamo kako boli..ali ovako jaukanje i grimase nekontrolisane praviti moze samo ako je u pitanju fraktura a u skocnom zglobu itekako ima se sto slomiti i plus moze i tibia imati ostecenja.Operacija,žica,šarafi..ili je lik glumio ili jslabić pa onako dramio
Brzo ozdravljenje!
Brzo se vrati na teren, igracina si i zelimo ti brz oporavak.
...aaa morat ce sada na Specijalnu operaciju!
Nadal ga uspavao svojom sporom igrom..
Nisam ni za jednog ni drugog al pogledaj snimak trenutka povrede, ako ti je Nadal tu kriv onda stvarno...
teska povreda, brz oporavak majstore