Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguce da je dijete pretuko drugog na smrt a da ih niko nije stigao rastaviti
… to „rastavljanje“ je bilo nekad, danas kod djece nema empatije, saradnje vrlo malo.. i nazalost sporta nimalo…
Izgleda da se nisu dugo tukli, jak udarac u glavu-potiljak, pad i udarac glavom o pod(nezvanično). Nije lako ni napisat, strašno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
djeca danas nisu normalna. nemaju nikakvog osjecaja, prije se potuces pa eventualno bude pesnica u nos i gotovo. danas se obore pa sutaju u glavu, eventualno i noz potegnu. uzas.
crnac...nije potrebno nista vise dodati
Bože sacuvaj koliko divljaštva u sportu u zadnje vrijeme.
Prije se pošaketaš i onda se zajedno ode na pivu nikad mrtvih nije bilo, danas se skače po glavama, puca se iz pištolja, nosaju se sablje od pola metra, svijet je otiš’o u P.M.
na svijetu za 365 dana bude ubijeno oko pola miliona ljudi a nesto se i prekrije (otrov,korumpirano pravosudje itd). tako da se pamte i mnogo vece tragedije
Ubica iz Francuske ima 16 godina. Prvo je udario u lice drugog njemackog djecaka. Nakon toga je napao pokojnika. Napravio mu je polugu na vratu a drugom rukom ga udarao u stomak. Klinac se nekako izvukao iz klinca i krenuo bjezati. Dalabu ga je sustigla i udarila sakom u potiljak. Na policiji se brani da ga nije udario sakom vec da mu je dao ohrfeige( cusku otvorenim dlanom). Sve se to prebrzo odvilo da bi bilo tko od odraslih stigao reagovati.
Neki talentpvani igrač Metza lafo 16 god a ima sigurno 25 ! Puko djete šakom u potiljak i kraj priče
Danas sam ovo slusao na Radiu,prvo ga je udario sakom u glavu a drugi puta s ledja u glavu pri cemu je malac pao i udario glavom od pod. Kasnije u bolnici umro od posljedica zadobivenih udarcima u glavu. Drugi malac je u istraznom postupku/zatvoru. Tuga do neba. Posaljes djete na Nogomet i vidi sta se sve desava . .
Uzrok je 'tijelo boli' ili 'otjelotvorena bol' ili 'pain body', po učenjima spiritualista Eckhart Tolle. To se sastoji od negativne emocije. Jer su emocije i misli i realnost i vaša spoznaja svijeta usko povezani, tj. skoro uvijek su u skladu, kad vam dođe ta emocija, sve vam izgleda loše. Ako ste s drugim ili onlajn, posvađat ćete se i potuči ili razbijati stvari. A ako ste sami, dođu vam negativne misli, jedu vas. Više u knjigama Moć sadašnjeg trenutka i Nova Zemlja.
Uvijek mi je drago vidjeti tvoj komentar, Ekhart, post, ovo, ono, znaci da si ziv.
Jedno je sigruno a to je da je nekakav „francuz“ iz afrike ili arap
Balkanizacija Evrope i svijeta je u toku. I kod nas je kraj poceo sa fudbalom i jos traje.
Ja plaha vakta za pogana insana
ostali gledali, snimali..?
sve mahnito otkako nam koronu i Ukrajinu dadose