Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova dva djecaka medju 148 djevojcica…pametni vala
gimmastika je odlican bazni sport u ranom dobu....kada steknu kondiciju u bilo kojem drugom sportu imace zagarantovan uspjeh!
Ama bravo , 👍👏👏👏 Tragedija našeg društva je da naš sport ovisi o entuzijazmu pojedinaca !!!
jesi li ikome ispričo šta je Kačevanda sa tobom radio . Napiši ovde , oslobodi se , 🤧
😂🤣😂🤣😂🤣 ! ❤️💙🤍💪👍 ! 🇧🇦👎🤮 !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sport je zakon, tacno se vidi na djeci. Zdrav duh, zabava, uzivancija.
bravo,cestitke od srca,samo naprijed
Ista Mia Khalifa
🤙
Sramotno je da zsarajevo, Olimpijski grad, nema ozbiljan klub Sportske ginnastike. To je kod nas mrtav sport, a sa aspekta razvoja motorike (kod djece) - najbolji moguci. Svaka cas za Nermanu, za njen rad i trud, ali iako ona ovo zove "sportska gimnastika", ipak je vise usmjereno na "ritmicku gimnastiku". Naravno, za sportsku trebaju sprave, rekviziti i kvalitetni ljudi, treneri. Nermani svaka cast, a gradu na sramotu sto ne podrzi ovakve pojedince, da ozive NAJBOLJI sport za djecu!
Nermana javi se
Prelijepa djeca i njihova trenerica. Budićnost BiH. Svako dijete bi trebalo da se bavi nekakvim sportom.
Samo naprijed djevojke i djecaci! Nermana svaka cast na trudu i brizi za mlade nade! odlican ste primjer kako se treba raditi sa djecom i graditi im ispravne vrijednosti, stvarati pozitivne uzore i davat vjeru u bolje sutra!
Ovo je najzdraviji tjelesni Sport,mi u onome Titinom Primitivizmu samo sto smo znali cuvati Krave toje sve bilo.
bravo curice
bravo curice
Gari garo sto garila nisi
JA SAM MALA GARAVA CRNA TVOJA CIGANKA, SAMO MALA GARAVA CRNA TVOJA CIGANKA...😂🤣😂🤣😂🤣
kakva lutka jbt. ja bi se sad upisao kod nje u gimnastiku.
Ma da li samo mene na nekoga podsjeća, ili? 🤔